Kocaeli'de vahşet! Altınları için eşarpla boğup, ormana gömdü...

Kocaeli'de Ömer B. (32), amcasının dini nikahla birlikte yaşadığı Şengül Güler’i (44) altınlarını almak için eşarpla boğarak, öldürdükten sonra mezarlığın yanındaki ormanda gömdü.

Kocaeli'de vahşet! Altınları için eşarpla boğup, ormana gömdü...
Kocaeli'de vahşet! Altınları için eşarpla boğup, ormana gömdü...
GİRİŞ 09.06.2021 16:11 GÜNCELLEME 09.06.2021 16:11
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay, önceki gün, Gölcük'e bağlı Hisareyn Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Ömer B., iddiaya göre, amcası H.B.'nin dini nikahla birlikte olduğu Şengül Güler’i evde yalnızken kolu, boynu ve kulağındaki altın takıları almak için eşarpla boğarak öldürdü.

Altınları alan Ömer B., Güler’in cansız bedenini de otomobilin bagajında yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Yazlık Mezarlığı’na götürdü. Ömer B., mezarlığın yanında bulunan ormanlık alanda çukur açıp, Güler’in cesedini gömdü. 



CİNAYETİ İTİRAF ETTİ, GÖMDÜĞÜ YERİ GÖSTERDİ

Şengül Güler'den haber alamayan H.B. ise polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, H.B.’nin evine en son yeğeni Ömer B.’nin girdiğini tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, Ömer B.’yi Gebze ilçesinde yakalayarak, gözaltına aldı. Ömer B.'nin evinde yapılan aramada, çamurlu ve kanlı kıyafetler de bulundu. Ömer B., emniyetteki ifadesinde, cinayeti itiraf ederek, cesedi gömdüğü yeri gösterdi. Polis, dün akşam, ormanlık alanda toprağı kazarak, Şengül Güler’in cansız bedenini çukurdan çıkardı. Güler’in cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.



Öte yandan Ömer B., emniyetteki işlemlerin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 17
  • Ali aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    iğdam niye gelmiyor diyen lere evet iğdamı bende isterim lakin bu ülkede iğdam getirilirse bir şekilde allem eder kullem eder müslüman asarlar HDP o kadar alenen teröre destek verdiği halde ? ne yapılıyor oysa hatırlayalım yargıtay baş savcısı zamanında gazetelerde kişilerin şahsi iftira ve görüşlerini delil saydı bu ülkenin hizmetlkarı bir partiyi kapattı ?
    Cevapla
  • badem 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru yazmadığın için
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    İĞDAM DEĞİL ...İDAM...Türkçeyi katletmeyin..
    Cevapla
  • Fevzi 2 yıl önce Şikayet Et
    İğdam ne kardeş
    Cevapla
  • halk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bozulduğu zaman insandan daha tehlikeli bir varlık yok...
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan niye dini nikahla yaşar ,olayın bu yönünü niçin sorgulamıyorsunuz. Ölene Allah rahmet eylesin konu o değil. Konu üzerinde düşünün isterseniz. (nafaka,maaş vs. vs.)
    Cevapla
  • vatandassi 2 yıl önce Şikayet Et
    ölmüş eşinin maaşını almak için kadın, çocuklarına vereceği malı bölmemek için erkek yaşar.. dahası 2. eş olarak yaşar. yine erkek yasaların erkeği boşanma durumunda bitirmesini bildiği için yaşar.. ama bu cinayetle alakası yokkkk. kısasta hayat vardır. öldürene idam şart...
    Cevapla
  • reşat 2 yıl önce Şikayet Et
    idam
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    idam diye sov yapan agalar meclis de ne yapiyor sesleri cikmiyor meclis tatile girer iken idam sovu sonrasi yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!