Bakan müjdeyi verdi: Yarından itibaren aşı olabilecekler!

Sağlık Bakanı Koca, şehir içi ve şehirler arası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafının yarından itibaren aşı olabileceğini bildirdi.

GİRİŞ 11.06.2021 15:41 GÜNCELLEME 11.06.2021 15:41
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafı da aşı programımıza dahil oluyor. Yarından itibaren aşılarını olabilirler.' dedi.


BİR İYİ HABER DE KARGO ÇALIŞANLARINA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından "Kargo çalışanlarıyla kuryelerin aşılarına da yarın başlıyoruz. Artık iyice hızlandık." açıklamasında bulundu.

GIDA VE DAĞITIM SEKTÖRÜ

Baka Koca dün  Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanlarının programa dahil edildiğini duyurmuştu.
 

Bakan Koca'dan son dakika BioNtech açıklamasıBakan Koca'dan son dakika BioNtech açıklaması


BERBER VE KUAFÖRLER DE AŞILANMAYA BAŞLIYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programı kapsamında berber ve kuaförlerin de yarından itibaren aşı olabileceğini bildirdi.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı yarından itibaren alabilirsiniz. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandı.

YAŞ KISITLAMASI OLMADAN TÜM AVUKATLAR AŞI PROGRAMINA DAHİL OLUYOR

Bakan Koca "Yaş kısıtlaması olmadan tüm avukatlar aşı programına dahil oluyor. Yarından itibaren tüm avukatlarımız aşı olabilirler. Bu güce güvenin." dedi.

YORUMLAR 55
  • Meyve Veren Ağaç 2 yıl önce Şikayet Et
    Herşey muhteşem millet BÖYLE HİZMET GÖRMEDİ Bu musibet hastalıkta Dünyada Devletlerin halkına nasıl davrandığını Az çok şahit olduk BİZİM İNSANIMIZ EL BEBEK GÜL BEBEK MİSALİ bakılıyoooooooor
    Cevapla
  • Basın 2 yıl önce Şikayet Et
    Basın mensupları ve gazeteciler de aşılanmak istiyoruz sayın bakanım.. Hürmetler..
    Cevapla
  • SALİH SAHİL 2 yıl önce Şikayet Et
    imlat işçileri ne olacak... pandemi başından beri gece gündüz çalışıyoruz..
    Cevapla
  • Kelebek 2 yıl önce Şikayet Et
    Ozgurluk cok onemlı arkadaslar bence hayatın anlamı ozgurluktur sokaga cıktınmı bır yaptırım olmamasıdır guzel nefes almaktır denız kenarında saatlerce oturabılmektır kımseye kızgın olmamak hayatı sevebılmektır !
    Cevapla
  • Özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşıma hızla ilerliyor, neden? Ruslar rahat tatil yapsın diye mi? Yoksa kurban bayramını biz rahat yapalım diye mi? Ramazanda bu kadar acele edilmedi.
    Cevapla
  • Lal 2 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü aşı yoktu. Nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti