AUZEF sınav giriş ekranı! İstanbul Üniversitesi bahar dönemi AUZEF sınavları ne kadar sürecek?

İstanbul Üniversitesi AUZEF bahar yarıyılı bitirme sınavları başladı. AUZEF sınavları çevrimiçi olarak esinav.istanbul.edu.tr adresinden gerçekleştiriliyor. Final sınavlarına katılmak isteyenler sınav öğrenci giriş ekranını araştırıyor. Bitirme sınavlarında öğrencilere sorumlu oldukları her dersten 25 soru yöneltilirken sınav süresi 35 dakika olarak belirlendi. Peki AUZEF sınavlarına giriş nasıl yapılır? İşte 2021 AUZEF sınav giriş ekranı...

AUZEF sınav giriş ekranı! İstanbul Üniversitesi bahar dönemi AUZEF sınavları ne kadar sürecek?
AUZEF sınav giriş ekranı! İstanbul Üniversitesi bahar dönemi AUZEF sınavları ne kadar sürecek?
GİRİŞ 11.06.2021 14:33 GÜNCELLEME 11.06.2021 14:34

İstanbul Üniversitesi  Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bitirme sınavları dün itibariyle başladı. Çevrimiçi sınavlara katılmak isteyen AUZEF öğrencileri sınav günlerine ve giriş ekranına erişmek istiyor. Sınavlara gününde belirtilen saatler arasında katılmak öğrenciler için hiçbir şekilde mazeret sınavı düzenlenmeyecek.  Online sınavlarda cevaplanan veya boş bırakılan soruya geri dönüş yapılamayacak. İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav takvimini yayınladı. Final sınavlarında başarısız olan öğrenciler için yarıyıl sonu telafi sınavları, diploma alacak öğrencilere ise mezuniyet üç ders sınavı yapılacak. Peki 2021 AUZEF sınavları ne kadar sürecek? İşte AUZEF sınavları gün ve saatleri...

İstanbul Üniversitesi AUZEF Sınavları Başladı!

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi bitirme sınavları dün itibariyle başladı. Öğrenciler yarıyıl sonu bitirme sınavlarına 10-19 Haziran 2021 tarihleri arasında giriş yapabilecek. Sınavlara katılmak isteyen öğrenciler aşağıda bulunan adres üzerinden veya esinav.istanbul.edu.tr adresi üzerinden katılabilir.

AUZEF Final Sınavlarına Giriş Yapmak İçin Tıklayınız.

AUZEF Sınavları Nasıl Düzenlenecek?

İstanbul Üniversitesi bitirme sınavları sınav takviminde yer alan gün ve saatlere göre giriş yapılacak. Hangi sınavların ne zaman yapılacağını öğrenmek isteyenler esinav.istanbul.edu.tr adresinde bulunan " Sınav Takvimi" sekmesine tıklayarak sınav tarihlerini öğrenebilir. Bitirme sınavları saat 04.00 ile saat 23.59 saatleri arasında düzenlenecek. 19 Haziran'a kadar sınavlara katılmayan öğrenciler için mazeret sınavı kesinlikle düzenlenmeyecek.

Sınava başladıktan sonra bilgisayar ekranına ilgili derse ait sorular tek tek yansıyacak. Soruyu cevaplayan  ve sonraki soruya geçen adaylar cevapladıkları sorulara geri dönüş yapamayacak. Bitirme final sınavlarında her bir dersin sınavı 35 dakika sürerken sınavda 25 adet soru sorulacak. Herhangi bir sebepten ötürü sınavı yarım kalan öğrenciler sınavı tamamlamak için aynı gün içerisinde sınava tekrar giriş yapabilir. Sınavınıza tekrar girdiğinizde kullanacağınız süre, o dersin sınavının toplam süresinden, aynı dersin sınavına önceki girişte/girişlerde kullandığınız süre/süreler çıkarılarak hesaplanır.

AUZEF 2021 Sınav Takvimi Belli Oldu!

İstanbul Üniversitesi, resmi internet sayfasından paylaştığı akademik takvimle sınav tarihlerini ilan etti.  Bahar yarıyılı bitirme sınavları 10-19 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Yarıyıl sonu telafi sınavları 01-05 Temmuz 2021 tarihlerinde, Mezuniyete üç ders sınavları ise 25 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü
İspanya, Filistin'i tanıyacaklarını 3 ülkenin liderlerine iletti