Sedat Peker soruşturması: Şüpheliler adli kontrolle serbest

Şanlıurfa'da gözaltına alınan MİSİAD Başkanı Feridun Öncel'in de aralarında bulunduğu 3 şüpheli yurt dışına çıkmamak ve konutu terk etmemek şeklindeki adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Sedat Peker soruşturması: Şüpheliler adli kontrolle serbest
Sedat Peker soruşturması: Şüpheliler adli kontrolle serbest
GİRİŞ 11.06.2021 22:05 GÜNCELLEME 11.06.2021 22:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Suç örgütü lideri Sedat Peker ve grubuna yönelik soruşturmada Şanlıurfa'da gözaltına alınan MİSİAD Başkanı Feridun Öncel'in de aralarında bulunduğu 3 şüpheli yurt dışına çıkmamak ve konutu terk etmemek şeklindeki adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Sedat Peker suç örgütüne yönelik soruşturmada Şanlıurfa'da gözaltına alınan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı(MİSİAD) Feridun Öncel'in de aralarında bulunduğu 2'si kadın 4 şüpheli Kartal'da bulunan Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi.

 
BİR ŞÜPHELİ İFADE VERMESİNİN ARDINDAN SERBEST 

Savcılık, ifade almasının ardından şüpheli A.Y. isimli kadını serbest bıraktı. Savcılık, şüpheli Feridun Öncel'i "Birden fazla kişi ile silahla yağma" suçundan diğer şüpheliler A.N.K. ve M.A. ise "Birden fazla kişi ile silahla yağmaya azmettirme" suçundan tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. 


3 ŞÜPHELİ ADLİ KONTROLLE SERBEST

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği Feridun Öncel'in de aralarında bulunduğu 3 şüpheli hakkında konutu terk etmemek ve yurt dışına çıkmamak şeklindeki adli kontrol tedbirleri uygulayarak serbest bırakılmasına karar verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • MATRAX 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye askeri, ekonomik, teknolojik ve diplomatik anlamda sadece bölgesel değil, küresel düzeyde iyice ağırlığını hissettirmeye başladı. Maalesef böyle bir dönemde bu DAHLAN VE SİYONİZME CARİYELİK YAPAN BOTOKSLU BİR ŞARLATANIN kuyruğuna takılmış 40-50 bin KLAVYE SOYTARISI var. Bu sahtekarları, bu düşman maşası beyni uyuşmuş soytarıları armut gibi toplamak için neyi bekliyorsunuz? Sokakların karışmasını mı? Bir atasözünün de dediği gibi; "Yumuşak sopa sahibinin başını yarar". Korkak alıştırmayın elinizi. Ülke bu 40-50 SOYTARIDAN VE BİR KAÇ BOTOKSLU SOYTARIDAN ibaret değil. Milyonlarca Aslan var Ülkede. Bu DÜŞMANIN PAPUÇ YALAYICISI BİR AVUÇ ŞARLATANI TÜKÜRÜĞÜMÜZDE BOĞAR GEÇERİZ.
    Cevapla
  • Lvnt 2 yıl önce Şikayet Et
    Feridun öncel Peker'in beyni
    Cevapla
  • araştıran 2 yıl önce Şikayet Et
    hiçbiri arkasında durmamış valla bizim alakamız yok demiş yusuf yusuf ama ne yazık ki devlet bunları yeterince gençlere açıklamıyor çekinmeyin gerekirse kurs verin lise öğrencilerine yaş dal onlar tabiki kafa yapıları değişik olacak bambaşka bir çağın internetin içinde doğdular kirli temiz bilgi dolu bunu ayırt etmek yanlışı anlatmak sosyal medya kullanımı eğitimi vermek elzemdir botlar troller yalan haberler hep Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD tarafından fonlanıyor ben 2 ay bunu araştırdım çok acil önlem alınmassa nefreti isyancılığı yavaş yavaş yayıp gelecekte Türk baharı yaşatmaya çalışacaklar bunu durdurun en büyük arzımdır devletime
    Cevapla
  • Marco 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcülerde bir alkamız yok diyor ama fayda etmiyor demekki Sedatın eli çok kuvvetli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti