Ölümle biten araç yangınında 'Bombaları ben patlattım' notu!

Elazığ merkeze bağlı Sarıçubuk Köyü yolunda, sürücünün de içinde bulunduğu bir otomobil yandı. Yanan otomobilin yanında ise 4 ayrı bombalama olayı itirafının yer aldığı kağıda yazılı not bulundu.

GİRİŞ 12.06.2021 23:05 GÜNCELLEME 12.06.2021 23:05
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Olay öğle saatlerinde Elazığ merkeze bağlı Sarıçubuk Köyü yolu üzerinde meydana geldi. Aziz Atay (41) yönetimindeki 21 GD 766 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebeple yandı. Yol üzerinde yanan aracı fark eden vatandaşlar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, vücudunda büyük yanıklar oluşan Aziz Atay'ın yanısıra, yanan otomobilin yakınına bırakılmış notlar buldu.



KAĞIDA YAZILAN 4 BOMBALAMA İTİRAFI

Kalemle yazılan notta, "Hastane yolundaki bombayı patlatan benim. Kamera kayıtlarına bakarsanız, oradan geçtiğimi görürsünüz. Fünye elimin altındaydı. Bir can borcum var, öderim. Halı sahadakini de ben patlattım. Konutlar mevkiindeki bombayı da patlatan benim. Bir de aynı mıntıkadaki okul arkasındakini de” şeklinde itiraflar olduğu görüldü.



Yangında vücudunda üçüncü derece yanıklar oluşan Atay, olay yerine gelen ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Atay, yoğun bakıma kaldırılmasının ardından, ambulans helikopter ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Hastanesi'ne nakil edilirken, hava muhalefeti nedeniyle Elazığ'a geri getirildi. Bu kez Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Atay, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.



41 yaşındaki Aziz Atay'ın, Diyarbakır'ın Dicle İlçesi Fatih Oratokulunda İngilizce öğretmenliği yaptığı öğrenildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 73
  • Amamms 2 yıl önce Şikayet Et
    K bizim ingilizce öğretmeni J
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu planli yapilan bir saldiri gibi göruniyor olayi farkli bir yöne cekmek icin boyle bir sey yapilmis gibi kokusu en kisa sürede cikacak insallah
    Cevapla
  • Mehmet Akif 2 yıl önce Şikayet Et
    Okulda bir çoğu istiklal marşını okumaz bu durzulerin ordan başlanabilir temizliğe
    Cevapla
  • Kastamonu 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğu'da sadece gençleri Kürdistan hayali ve PKK li yapmak için öğretmen olup köyünde çalışan çok öğretmen var. Ben de öğretmenim. Durumu bilmeyip boş konuşmayın. 657 zırhıyla korunuyorlar.
    Cevapla
  • Öğretmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende o kisi ile ayni yerde öğretmenim ve hakkıyla araştırılmasini istiyorum dağa cocuk gonderen öğretmenlerin. Isim a sim cimere şikayet ettim ama hiçbir şey yapılmadı. Çocuklara dağdaki özgürlük savascilarina katılın diyen öğretmenler görevden alınsın
    Cevapla
  • Öğretmen 2 yıl önce Şikayet Et
    O kadar saçma yorumlar yapmışsınız ki... Burada yaşıyorum kaç tane PKK li öğretmen gördüm. Kürdistan'ı kuracağız beş sene içinde diyen öğretmen hala benimle aynı okulda görev yapıyor. Yeni ve büyük bir eylem verdiler büyük ihtimalle o da istememistir çünkü artık rahatladı ortalık. Irtibat halinde oldukları icin Takibe takılıp yakalacanagını anlamıştır kendisi yaptı veya teröristler inffaz etmiştir. Pişman olan insan irtibatlı diğer kişilerin adını da verir. Ne sandınız öğretmen olunca vatansever mi olacak? Dağa kaç çocuk gönderdi onu bir araştırın. Diğer irtibatlı kisileri
    Cevapla
  • DİCLE 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben de burada yaşıyorum diyorsun ya , aziz atayın olduğu okulun adresini ve okulun türkçe öğretmeni nin adını söyermisin boş boş konusup yorum yapıyorsun
    Cevapla
  • SATRANÇ 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam gerçekten çoğu kişinin bilmediği gerçekleri yazmış olduğunuz için teşekkür ederim. Aynen katılıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez