Son dakika: 13 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 13 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Son dakika: 13 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 13 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 13.06.2021 20:40 GÜNCELLEME 13.06.2021 20:40
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Türkiye'de son 24 saatte 214 bin 957 Kovid-19 testi yapıldı, 5 bin 12 kişinin testi pozitif çıktı, 53 kişi hayatını kaybetti.

Ağır hasta sayısı 952 oldu, 4 bin 194 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 5 milyon 202 bin 251'e yükseldi.
 

Türkiye'de koronavirüs salgınında bir eşik daha aşıldı!Türkiye'de koronavirüs salgınında bir eşik daha aşıldı!


TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜSTE SON 24 SAAT

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 53 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 48 bin 721’e yükseldi.

Toplamda 57 milyon 4 bin 499 test yapıldı. Bugün yapılan 214 bin 957 testten 5 bin 12 yeni vaka sayısı, 454 de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 5 milyon 330 bin 447, bugün iyileşen 4 bin 194 kişiyle toplam iyileşen hasta sayısının 5 milyon 202 bin 251’e yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 2,7, ağır hasta sayısının ise 952 olduğu açıklandı.

 



 

YORUMLAR 79
  • Şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri, dünyaya attığı PANDEMİ kazığını, şimdi de; İkici kazık olarak, insanlar istemese bile, aşı ile çıkartmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • A.hadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen aşı yaptırma ama başkasının kafasında bulandırma herne ise her derdin bir dermanı vardır öğle veya böyle şu anda bu hastalık varmı var o zaman bunun aßısinada ilacına baş vurulacak kimse kimseye zorla aşı yaptırmıyor ama yetkililer görevlerini yapmak zorunda bütün bu bir kulu üyeleri ve bir insanlari dünyada bu aşı hakkında yalan söylüyor ama sen ve seni zihniyetinden kisiler doğru söylüyor öğlemi insanda biraz vicdan olacak bari hastalığınız başka insanlara bulaştırmayın vebal altında kalırsınız ölümüne sebeb ulaşmanız katil olursunuz boş Boğazlıyan ne gereği var hepimiz aynı gemi olmasak ne ala
    Cevapla
  • AhmeT 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabah Aşı, aksam aşı muhabbeti.Artik kasedi değiştirme vakti geldi.Bu psikoloji ile insanlar timarhanelik olacak.Martilardan bahsedin birazda.
    Cevapla
  • İstikrâr 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşının içinde ne var bilmem ama( zaten kullandığımız ilaçlarda ne var bilen yok, yediklerimiz öyle) tek bildiğim covid ' i aşırı zor geçirdiğimiz.Ölümden korkumuz var veya yok kimseyi ilgilendirmez.Başkasına sebep olmak var.Bu sebepten haydiiiii aşılanmaya
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Yediklerimizin içine katılan koruyucu madde adı altındaki E ler, aşının içindekiler ve ilaçlardaki pek çok şey açıktan bildiriliyor, yani gizli saklı değiller ve hepside zehir saçıyorlar. Fakat sermaye dünyayı yöneten güç olduğundan bunlar kanunen serbesler. Dolayısıyla ben bilmemle insanlar kulak tıkar ve gözlerini kapar bunlara duyarlılık geliştirmezlerse, başlarına ileride daha çok koronalar ve aşılar bela edilir, onlarda kuzu kuzu bunları kabullenip sıhatlerini cellatlarına teslim ederler.
    Cevapla
  • usta ali 2 yıl önce Şikayet Et
    BU AŞININ İCİNDE NE OLDUĞU BELİRSİZ, VİDEOLAR VAR AŞI OLANLAR KOLUNA METAL KOYUYOR MIKNATIS GİBİ ÇEKİYOR, NEDEN? kimse açıklamıyor, ben asi olmayacağım, millete ayar veriyorlar, bu aşının ne yaptığı belirsiz insana ,hickimsede aciklamiyor uzun vadede ne olacak.. insanın dna bozuyor lar sanki, bu kendi düşüncem
    Cevapla
  • A.hadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama o zaman hiçbir doktora gitme hiç ilaç içme hastaneye ayak basma bu aşı sadece türkiyedemi yapılıyor dünyanın yarısından fazla yani şimdiye kadar 4 milyar insana yakın aşı oldu senin ve senin gibilerin gayesi túrkiyede memlekette hastalık ćiğalsin insanlar patır patır ölsün devlet millet kaosa súrüklensin hükümet başarısıdır diye naralar atsınlar diye yapıyorsunuz Amerika Almanya İngiltere cin Rusya firansa İtalya Japonya bu gelişmiş ülkeler hepsi yapıyor tavsiye ediyor dünya Sağlık örgütü dahil bir tek sen ve senin gibi zihniyet sahibi karşı çıkıyor bunda bir anormallik yokmu
    Cevapla
  • Zorla 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen Türk müsün
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    usta ali sen hangi gezegendensin ?
    Cevapla
  • usta ali 2 yıl önce Şikayet Et
    kardeş bana göre , dünya sağlık örgütü de işbirlikçi, Bill Gates denen adam bu Corona çıkmadan 1 yıl önce ,bu virüsün simülasyonu nu yapıyor, yazın gogila izleyin. uyanık olalım, şimdiki savaşlar bomba ile tabanca ile olmayacak, bir virüs sal istemedin ülkeyi bitir .. plan , adamlar gdo yapmış, herşeyle oynuyorlar, bu aşı ile herşeyi hizlandiracaklar, heralde ..
    Cevapla
  • usta ali 2 yıl önce Şikayet Et
    BASKA ÜLKELERİN AŞIYI VURDUGU NE MALUM, belki şu, dünyayı inandırmak için yapıyorlardı, yiteliyorlar millete , ne yapacaklarsa insana bu aşı ile daha hızlı yapacaklar, demesi benden
    Cevapla
  • Mehmet Gocuklar 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum sizin yaptığınız işi ben yada başkası bilmiyor herkes herşeyi bilmesine gerek yok sağlık bakanlığı ve dünya sağlık örğütün den daha bilgili olamayacağına göre içinde ne var ne yok bilmene de gerek yok sana düşen sıran geldiyse aşını vurunman bakası laf salatası olur boş şey olur Akıllı ol aşını yaptır
    Cevapla
  • Yurttaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Vakalar hala yüksek.5 bin altina 3 binlerde olmamiz lazimdi..Sebebini bilsek iyi olur..Ben sasiyorum.Zincir marketlerde degisen hicbir sey olmadi..Calışanlar genç oldugu icin hasta olmayabilirlerde ,ya havasiz penceresiz yerde sure geciren insanlar..
    Cevapla
  • Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz lan
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Troller toplanmış buraya hemen o kıt matematik bilginizle haberi çarpıtmaya çalışıyorsunuz ebedi muhalefetler siziii.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!