Bayraktar'dan Özlem Türeci ve Uğur Şahin'e çağrı!

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Pfizer/BioNTech'i geliştiren Özlem Türeci ve Uğur Şahin'e önemli çağrıda bulundu.

Bayraktar'dan Özlem Türeci ve Uğur Şahin'e çağrı!
Bayraktar'dan Özlem Türeci ve Uğur Şahin'e çağrı!
GİRİŞ 14.06.2021 16:00 GÜNCELLEME 14.06.2021 16:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan koronavirüse karşı Pfizer/BioNTech'i geliştiren ve koronavirüs sürecinde dünyanın en çok konuştuğu kişiler arasında yer alan Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin'e önemli çağrıda bulundu.



'GÜVENMEYİP LAF EDENLER SUSTU'

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bayraktar, ''Covid-19'a karşı en etkili aşı olan Pfizer/BioNTech'i geliştiren Özlem Türeci ve Uğur Şahin'i tarih altın harflerle yazacak. Asırlar sonra bile insanlığı bu karanlıktan çıkaran bilim insanları olarak anılacaklar.mRNA aşılarının teknolojisine güvenmeyip laf edenler de sustu..''ifadelerini kullandı.



BAYRAKTAR'DAN TÜRKİYE ÇAĞRISI

Açıklamasının devamında Özlem Türeci ve Uğur Şahin'e çağrıda bulunan Bayraktar, ''Türkiye'nin Ar-Ge ve üretim kabiliyeti her yıl artıyor. Başarılarını hayranlıkla izleyen bir soydaşları olarak Dr. Türeci ve Prof. Şahin'i çalışmalarında Türkiye'nin yeteneklerinden yararlanmaya ve Türkiye'ye yatırım yapmaya davet ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz...'' ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Fatih torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüce ALLAH onların ve sizin gibi vatana ve insanlığa yararlı bireyleri başarılı kılıp çoğaltsın.başarılarınızı çekemeyenleride hasetlerinden ÇATLATSIN.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak