Kumpasçının eşi FETÖ'cülere para dağıtmış: Kod adı Mukaddes!

FETÖ’cü polis müdürü Nazmi Ardıç’ın geçtiğimiz günlerde yakalanan eşi Nuray Ardıç’ın, örgüt üyelerine para dağıttığı ortaya çıktı.

Kumpasçının eşi FETÖ'cülere para dağıtmış: Kod adı Mukaddes!
Kumpasçının eşi FETÖ'cülere para dağıtmış: Kod adı Mukaddes!
GİRİŞ 16.06.2021 06:43 GÜNCELLEME 16.06.2021 06:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ardıç’ın evinde yüksek miktarda dolar çıktı. Aynı operasyonda yakalanan A.A.’nın evinde ise 600 bin liraya yakın para ile örgüt üyelerinin telefon numaralarının yazılı olduğu bir not ele geçti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün FETÖ’ye finans sağlayan firari kripto örgüt mensuplarına yönelik düzenlediği operasyonun detaylarına Yeni Şafak ulaştı. İstihbarat Şube ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gaybubet evlerinde kalan ve örgüt üyelerine para aktaran şüphelilerin adreslerini belirledi. Operasyon için düğmeye basan polis 9 şüpheliyi yakaladı. Yeniden yapılanma hazırlığında olan ve örgütün dağılmaması için üyelerine finans sağlayan FETÖ’cüler arasında, “futbolda şike kumpası” davasında 1972 yıl hapis cezası alan dönemin İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç’ın eşi Nuray Ardıç da bulunuyor. Nuray Ardıç’ın örgüt içinde “Mukaddes” kod adını kullandığı ve ByLock kullanıcısı olduğu belirlendi. Herhangi bir işte çalışmaması ve SGK kaydı olmamasına rağmen Ardıç’ın evinde yüksek miktarda ABD doları çıktı.

Nazmi Ardıç

FETÖ’CÜLERE DAĞITACAKLARDI

Operasyonda yakalanan şüphelilerin örgütle bağını koparmamış üyelerine göndermek için hazırladığı paralar da ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden mobilya firmaları sahibi firari A.A. saklandığı gaybubet evinde polislere kapıyı açmayıp örgütsel yazışmaların bulunduğu cep telefonu ile FETÖ elebaşının kitaplarını 14’üncü kattan aşağı attı. A.A.’nın evinde yapılan aramada dağıtılmak üzere hazırlanmış 285 bin 940 Türk Lirası, 11 bin 800 Euro (122 bin TL), 22 bin 320 ABD Doları (191 bin TL) ile F serisi 1 dolar ele geçirildi. Yine gaybubet evinde yakalanan şüphelilerden M.İ.’nin üst aramasını yapan ekipler, şüphelinin avucunun içinde bir not olduğunu farketti. Kağıtta FETÖ üyelerinin telefon numaralarının yazılı olduğu tespit dildi. M.İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Nuray Ardıç ile 3 şüphelinin Emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 3
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp önceleri güleni sevmezdi ne zamanki bunların bir proje ve din istismarcısı olduğunu anlayınca fetöye sahip çıkmaya başladı bu gösteriyor ki chp din istismarcılarını değil gerçek müslümanları sevmez chp ile fetö farklı yollardan aynı odaklara hizmet ediyorlar
    Cevapla
  • Baybars 2 yıl önce Şikayet Et
    Acımayın bu hainlere. Kadını da erkeği de eniği de aynı bu hainlerin. Satılmış beyinler. Şimdi tek dertleri kaybettikleri o mevkileri geri alabilmek. Bunun da yolu seçimden geçiyor. Allah fırsat vermesin size Meralll
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bu hainlik devlete karşı kin neki ya yazıklar olsun din istismarcilarına
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi