Son dakika haberi: Mardin ve Van'da iki araçta patlayıcı ele geçirildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Soylu açıkladı. Ayın 17'sinde Van'da durdurulan araçta C4 patlayıcı; dün ise Mardin'de bir büyükşehre giden araçta 1.6 kilogramlık patlayıcı ele geçirildi.

Son dakika haberi: Mardin ve Van'da iki araçta patlayıcı ele geçirildi
Son dakika haberi: Mardin ve Van'da iki araçta patlayıcı ele geçirildi
GİRİŞ 19.06.2021 10:54 GÜNCELLEME 19.06.2021 11:40
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "18 Haziran'da Mardin Nusaybin’de arkadaşlarımızın dikkati sayesinde bir büyükşehrimize yolculuk eden ve içinde 3 kişinin bulunduğu bir araçta 1.6 kilogramlık patlayıcı ele geçirildi” dedi. 

POLSAN Olağan Genel Kurul’unda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin’de bombalı eylem hazırlığındaki 3 şahıs gözaltına alındığını, şahısların bulunduğu araçta ise yapılan aramada 1,6 kilo plastik patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.

PKK/KCK terör örgütü mensuplarınca Mardin/Nusaybin ilçesinde bombalı eylem yapılacağına dair bilgiler elde edilmesine üzerine, eylem hazırlığında olan şahısların içerisinde bulunduğu 34 S...7... plakalı araç, 18.06.2021 tarihinde saat 23.15 sıralarında Midyat yolu üzerinde durdurulurken, araçta bulunan 3 şahıs gözaltına alındı.

Araç içerisinde yapılan aramada yaklaşık 1,6 kilo plastik patlayıcı, 2 adet fünye, 4 adet 9V pil ile araç altına yerleştirilecek şekilde üzerine cep telefonu monte edilmiş düzenekten oluşan el yapımı bomba ele geçirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 27
  • Barış 2 yıl önce Şikayet Et
    Suanda yapmak istedikleri şey soyluyu böyle şeylerle oyalamak pkk zaman kazandırmak gözünüzü açık hainler her yerde rabbim herkezi korusun
    Cevapla
  • Abbas 2 yıl önce Şikayet Et
    Sedat pekeri kullanarak s.soylunun üzerine geliyorlar.özellikle pkk soyludan cok rahatsız.
    Cevapla
  • DADAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakaladığınızın kafasına sıkmassanız bunun arkası kesilmez yakaladığınızı hapishaneye değil MEZARA GÖNRECEKSİNİZKİ ÖRNEK OLSUN ve sonu gelsin
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim fırsat vermesin inşaallah
    Cevapla
  • Ediz 2 yıl önce Şikayet Et
    Araçla beraber uçurun gitsin. Bir de içeri alıp beslemeyin şunları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?