Adana Valiliği, Fazlı Dedeye sahip çıktı!

Adana'da kızlarının kendisine bakmadığını öne sürerek parklarda yaşayan 81 yaşındaki Fazlı Seçgin'e devlet sahip çıkarak huzurevine yerleştirdi.

GİRİŞ 20.06.2021 00:21 GÜNCELLEME 20.06.2021 00:21
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan 6 çocuk babası emekli Fazlı Seçgin’i 8 ay önce kızları Adana’ya getirdi. Burada merkez Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’ne gelen Seçgin’in, iddiaya göre emekli maaşını da kızları almaya başladı. Maaşını aldığı halde kızlarının kendisine bakmadığını öne süren ve evde kötü muamele gördüğünü belirten yaşlı adam, eve yakın bir parkta yaşamaya başladı.

Belirli aralıklarla kızının evine giden yaşlı adamı gören mahalleliyse yardım etmek istedi, ancak Seçgin yardımları kabul etmedi. Parkın çevresindeki vatandaşlar Fazlı Seçgin’e kızlarının bakmadığını öne sürerken iddiaların hedefindeki Seçgin’in kızlarına ise ulaşılamadı.

“BEN AÇ SUSUZ YAŞIYORUM”

Fazlı Seçgin, yaşadığı dramı gözyaşları içerisinde anlatarak, “8 aydır buradayım. Bazen kızlarımın yanında kalırdım ama kızlarım da artık bana ters döndü. Buralarda günüm geçiyor. Kızlarımdan hiç yüz almadım. Beni istemediklerini düşünüyorum. Emekli maaşımı da aldılar. Ben aç susuz dolaşıyorum, maaşı onlar aldı. Benim maaşımı ve kimliğimi verip beni Kadirli’ye göndersinler. Ben bir tek bunu istiyorum. Ya Allah beni emanetine alsın yada beni oraya göndersinler” diye konuştu.

“BENİ O EVDE İSTEMİYORLAR”

Öldüğünde kızlarının cenazeye gelmesini de istemediğini söyleyen Seçgin, “Kadirli’ye gitme umudu kesilirse beni bir tek intihar temizler. Beni o evde istemiyorlar” dedi.

Babalar Günü öncesi sokakta kalan Fazlı Seçgin, “Benim benden haberim yok, Babalar Günü’nden nasıl haberim olsun. Ben bitmişim. Allah’tan hayırlı bir ölüm istiyorum. Kızımın yanında olmak istemem. İntihar ederim yine de o eve gitmem. Yüzlerini görmeyim onlarda beni görmesin. Emekli maaşımı, kimliğimi ve Kadirli’ye gitmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“ETTİĞİNİZİ ÇEKERSİNİZ”

Yıldız Öner isimli vatandaş ise Fazlı Seçgin’in uzun süredir parkta kaldığını söyledi. Öner, “Yağmurda, çamurda hep burada. Bir gün amcanın yanına yaklaştım sana yardımcı olayım dedim ama istemedi. 6 çocuğu varmış ve ona bakmıyorlarmış” diye konuştu.

Yaşlı adamın çocuklarına seslenen Öner, “Ettiğinizi çekersiniz, babanızı annenize saygı gösterin. Yemin ediyorum sürünürsünüz. Yiyecek ekmeğinizi yiyemezsiniz” şeklinde konuştu.

ADANA VALİLİĞİ FAZLI DEDEYE SAHİP ÇIKTI

Adana'da kızlarının kendisine bakmadığını öne sürerek parklarda yaşayan 81 yaşındaki Fazlı Seçgin'e devlet sahip çıkarak huzurevine yerleştirdi.

Adana Valiliğinden yapılan açıklamada, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden Adana'ya yanına geldiği kızlarının maaşını alarak kendisine kötü muamelede bulunduğu iddia edilen ve parkta yaşamaya başlayan 81 yaşındaki İsmet Fazlı Seçkin'e İHA'nın haberinin ardından ulaşıldı. Seçkin'in Adana Şehir Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Adana Şehit Kara Pilot Serhat Sığnak Huzurevi'ne yerleştirildiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 56
  • hidocan almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapicaktim vaz gectim bide kizlari dinlemek gerekir mevzu nedir , herkez kenidimi melek ilan ediyor fakat öyle insanlar varki herkezi kendinde tiksindiriyor ve biktiriyor sonra etrafında insan kalmayınca ver yansin yapiyorlar ... sözüm herkeze insanlara merhametli olun gerisini Allah'a bırakın
    Cevapla
  • bülent erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsanız onu bulursunuz sizde bir gün yaşlanacaksınız. Birde 6 tane evlat yazıklar olsun
    Cevapla
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes evlatları eleştiriyor kendisi babasına neler yapmıştır evlatları bakmak zorunda deyil
    Cevapla
  • m3hk 2 yıl önce Şikayet Et
    6 tanesidemi aynı dusunuyor sizin gibi acaba. İnsanlar kediye kopege nasıl bakıyor herhalde izlemiyorsunuz. Acaba sizdemi onlardansınız. Evlat dediğin bakmak zorunda. Adam yatalak değil karnını doyur biraz ilgilen o kadar. demekkki hasta yatalak olsa ne diyeceksiniz kim bilir.
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıklarınızın cezasını çekmeden ölmeyin inşaalah.
    Cevapla
  • Mehtap makineci 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı OLSUN sahip çıkanlardan keşke babam ölmeyeydi başımın üzerinde yeri var di sabah gittikten sonra daha iyi anlarlar kolun kanadın kırılıyor herkez atasına sahip çıksın...bu gun ona yarın sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama