Son dakika: 20 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 20 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Son dakika: 20 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 20 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 20.06.2021 20:14 GÜNCELLEME 20.06.2021 20:14
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Türkiye'de son 24 saatte 213 bin 297 Kovid-19 testi yapıldı, 5 bin 91 kişinin testi pozitif çıktı, 63 kişi hayatını kaybetti.

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜSTE SON 24 SAAT

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 63 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 49 bin 185’e yükseldi.

Toplamda 58 milyon 552 bin 783 test yapıldı. Bugün yapılan 213 bin 297 testten 5 bin 91 yeni vaka sayısı, 409 da yeni hasta sayısı olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 5 milyon 370 bin 299, bugün iyileşen 4 bin 219 kişiyle toplam iyileşen hasta sayısının 5 milyon 232 bin 638’e yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 3,4, ağır hasta sayısının ise 813 olduğu açıklandı.



 

YORUMLAR 37
  • Yorgun 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey . türkiye.çabalar boşa gidecek çünkü.turist ve para uğruna, Rusya'dan gelecek ler,bakın korona tekrar tavan yapacak
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Dışardan Aşılı olanlar gelecek.. Şart bu?.
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarih boyunca hastalıklar var, bugüne kadar hiç konuyu dinleştirip vebal kelimesi kullanan olmuşmu. Bir korona çıkardılar ve bunun sahipleride belli, işi aşılardan siyasete ve oradan dine kadar getirdiler. Bu kadar taşkınlık hangi akla hizmet ediyor acaba, hiç düşünen oldumu.
    Cevapla
  • Demedi demeyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Pazertesiden sonra tekrar 6 bin olur hafta sonları test sayisi düşüyor
    Cevapla
  • emrew 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet hala sanıyor ki aşı olunca covid olamayacağım. Aşı sadece yakalanırsan hafif atlatman için bunu dikkate alan yok.
    Cevapla
  • Babavatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay be bundan bir kaç ay önce sağlık bakanını Erdoğanı AKP yi eleştiren coronayla AKP ye vuranlar toz olmuş şimdi giklari çıkmıyor helal olsun sağlık bakanına helal olsun Erdoğana İtalya fransa Hindistan Meksika abd ingiltere ispanya bi ara telef olmustu çok şükür bu hükumet sayesinde büyük sıkıntılar yaşamadık şehir hastanelerini eleştirenler galiba pişman olmuşlardır şimdi hükumetin her ile en az bin yataklı pandemi hastaneleri yapmali anlaşılan yeni virüsler çıkacak elini çabuk tutmalı devletiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı