Altaylı'dan Cemile Taşdemir'e ağza alınmayacak ağır hakaret!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı resmi Twitter hesabından, Cemile Taşdemir'in atmış olduğu bir tweete, ''Yaratık benim bu rezillikle ne alakam var. Şerefsizlik yapma.'' ifadeleriyle karşılık veren Altaylı'ya sosyal medyadan yoğun tepki geldi.

Altaylı'dan Cemile Taşdemir'e ağza alınmayacak ağır hakaret!
Altaylı'dan Cemile Taşdemir'e ağza alınmayacak ağır hakaret!
GİRİŞ 23.06.2021 02:17 GÜNCELLEME 23.06.2021 09:39
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Geçmişi başörtüsü düşmanlığı ve başörtülü Müslüman kadınlara hakaretle dolu olan Habertürk yazarı Fatih Altaylı bu kez de sosyal medyada skandala imza attı.

KADIN GAZETECİYE ''YARATIK'' İFADESİNİ KULLANDI

Gazeteci Cemile Taşdemir'in twitter hesabında ''Uğur Dündar, Fatih Altaylı, Sevilay Yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk.' ifadelerine yanıt veren Fatih Altaylı, ''Yaratık benim bu rezillikle ne alakam var. Şerefsizlik yapma. Utanmaz olma. Ben senin etrafında toplanan alçak hırsızlardan değilim. Adımı kirli ağzınıza almayın.'' şeklinde yorum yaptı.

''YANIMDA OLSAYDILAR DÖVERDİM''

Altaylı'nın bu ilk vukuatı değil. 1999 yılında Radyo D'de yaptığı Bab-ı Ali Yokuşu isimli programda gazete haberlerini okuyan Fatih Altaylı, Hürriyet gazetesinin manşetini okuduğu sırada Marmara Üniversitesi önünde bekleyen başörtülü öğrencilerle ilgili, "Bir kadın var orada (Hürriyet gazetesinin manşetinde yer alan başörtülü öğrenciyi kastederek) kadın olduğunu da hiç zannetmiyorum. Bu büyük ihtimalle bir fahişe. Bir pankart açmış, öğrenci değil o, buraya getirilmiş bir fahişe. Üniversite önünde eylem yapanların arasında bakıyorum da öğrenci yoktur. Belki bir iki tane. Bunlar kevaşe kevaşe.'' skandal ifadeler kullanmıştı.

YORUMLAR 50
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Karar tayfasının yeni kankileri artık habertürk takımı.Hayırlı olsun.
    Cevapla
  • Maçkalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne aydını kim kaybetmiş de bunlar bulmuş bunlar aydın değil ay tin tin tin
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda aydınız diye geçiniyorlar.Daha usluplarını duzeltememişler. Yazık ülkemizde kadına yaratık diyen kibir gurur küpü gezeteci var...
    Cevapla
  • nesih 2 yıl önce Şikayet Et
    bende bugün habertürk kanalını listemden siliyorum. zaten kendini asla izlemiyorum. onu görünce hemen kanal değiştiriyorum.
    Cevapla
  • Ömer HARMANKAYA 2 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Hasan Karakaya nin Akit gazetesinde Fatih Altaylı ya cevabı vardi. Arşivden bulursanız okuyun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'