Anadolu Yayıncılar Derneği'nden İHA muhabirine yapılan saldırıya kınama

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Burhan ve Yönetim Kurulu, İHA muhabirine yapılan saldırıyı kınadı.

Anadolu Yayıncılar Derneği'nden İHA muhabirine yapılan saldırıya kınama
Anadolu Yayıncılar Derneği'nden İHA muhabirine yapılan saldırıya kınama
GİRİŞ 23.06.2021 11:22 GÜNCELLEME 23.06.2021 11:22

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Mustafa Uslu’yu destek olmak için dernek merkezinde bir basın toplantısı düzenledi.

"Görevini yapan bir basın emektarının kafasının ve gözünün kırılması vahşettir" diyen Burhan “ İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın korumaları yargı önünde hesap vermelidir. Sn Lütfü Türkkan muhabir arkadaşımızdan özür dilemelidir.” dedi.

"Her fırsatta basın özgürlüğü diyenlerin bir muhabire şiddet uygulaması iki yüzlülüktür" diyen Burhan, "Muhabir Mustafa Uslu’nun yanındayız" dedi.

"TEMİZ MEDYA İSTİYORUZ"

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Burhan, "Son günlerde basın mensuplarının ismi çetelerle, karanlık adamlarla anılıyor. Bu konuda iktidar ve muhalefeti destekleyen medya kuruluşları ve tüm medya mensupları temiz ve ahlaklı olmalıdır." diyerek, "İktidarı suçlayan medya kuruluşlarına eleştirenlere bir sorum var." açıklamasında bulundu.

Burhan, "Sayın Yılmaz Özdil bir TV kuruluşunun Sezgin Baran Korkmaz’dan para aldığını söyledi, Uğur Dündar’ı itham etti. Dündar ben para almadım dedi. Kim burada doğru söylüyor." ifadelerini kullandı.

Burhan ayrıca, "28 Şubat Sürecinde banka hortumlayan medya kuruluşlarında araştırılsın" dedi. Burhan "Yine PKK ve bölücü medya kuruluşlarına destek veren yabancı kuruluşlarda incelenmelidir" diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi