Son dakika: 23 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 23 Haziran Çarşamba koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Son dakika: 23 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 23 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 23.06.2021 19:25 GÜNCELLEME 23.06.2021 20:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu, "covid19.saglik.gov.tr" adresinden paylaşıldı.

Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 224 bin 192 Kovid-19 testi yapıldı, 5 bin 809 kişinin testi pozitif çıktı, 65 kişi hayatını kaybetti, hasta sayısı ise 550 olarak kayıtlarda yer aldı.

Ağır hasta sayısı 763 oldu, 5 bin 917 kişinin Kovid-19 tedavisi veya karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 5 milyon 248 bin 862'ye yükseldi.

Test sayısı 59 milyon 221 bin 265'e ulaştı, vaka sayısı 5 milyon 387 bin 545, vefat sayısı da 49 bin 358 oldu.

Düne göre vaka sayısında düşüş yaşanırken vefat sayısında artış gözlemlendi. İyileşen sayısında da düne oranla artış oldu.

HAFTALIK KORONAVİRÜS DURUMU

Haftalık verilere göre, bu hafta hastalarda zatürre oranı yüzde 2,9, yatak doluluk oranı yüzde 49,3, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 63,3, ventilatör doluluk oranı yüzde 27, ortalama temaslı tespit süresi 8 saat, filyasyon oranı yüzde 99,9 olarak kayda geçti.

22 HAZİRAN KORONA TABLOSU

Dünkü Türkiye Koronavirüs Hasta Tablosu'na göre 223 bin 238 test yapılırken 6 bin 143 vaka belirlenmişti. Vefat sayısı 57 olurken hastalığa yakalanıp iyileşenlerin sayısı ise 5 bin 214 oldu.

YORUMLAR 11
  • Şamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Yerli aşıyla sinovacın hiçbir farkı yok ikisi de geleneksel aşı. Sadece elimizde üretme yeteneği olacak. Yani ilaç firmaları bize çip takacaksa aşıya gerek yok. Öyle güzel takar ki hissetmezsin bile.
    Cevapla
  • Şamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşının koruyuculuğu toplumsal bağışıklıkla olur. Ben olmam sen ol bana karışma diyen arkadaşların ne aşının n e olduğundan haberi var ne de ne yaptıklarından. Hiçbir aşı tam korumaz hatta belli yüzde ile aşı yapılmazsa özellikle virüslerde mutasyona zaman kazandırılmış olur. Toplumsal bağışıklık ne kadar düşerse bireysel aşılanmanın etkisi de o kadar azalır. Bizi ne hastalık ne de aşı öldürür cehalet öldürür. Aşı ile alakalı bu kadar inadı keşke antibiyotiklere ağrı kesicilere gösterseniz. Sigara içen adam aşıyı sorguluyor. BU haktır arkadaşlar ben helal etmiyorum. Bir grup da var yerli aşıyı bekliyor o zaten zır cahil.
    Cevapla
  • yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence öncelik insanlardaki korku için acil bi aşı bulunması . (kuzu ömür boyu kurttan korkar ama onu çoban yada sahibi yer)
    Cevapla
  • emre19 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu memlekette koronavürüs düşmez, pavyonların, meyhaneler, kumarhanelerin barların niye sabahlara kadar açılmadığından dem vuran bir CHP zihniyeti var. Dünya bilimi ne diyor vürüs kalabalık mekanlardan bulaşıyor diyerek buraları işaret etmiyorumu O zaman CHP zihniyetinin kendisi vürüs, başka vürüse gerek yok.
    Cevapla
  • Zeki Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olmamak için direnenler yüzünden ne vefat azalır nede vaka sayısı. Millet olarak aşı gelmezse eleştiririz gelirse vurulmayız. kafa bu , nato mermer nato mermi.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Özcan? Sende sen ol? Aşı olana karışma ,Aşı zararlı diye Korkutma? .. Yani aynı şey?
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusu bu? Bir kere Aşılar İkinci Dozdan sonra etkili oluyor ,Tam koruma Sağlıyor sen bunu bilmiyormusun?... ve Aşılar hakkında Yan etkiler filan Cuma günü ayrıntılı olarak Sağlık Bakanı Açıklama yapacak izlersen görürsün Gerçekleri.
    Cevapla
  • Özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ol olmayana karışma, neden aşı oluyorsun hasta olmamak için değil mi? Eee neden korkuyorsun o zaman, yok halen korkuyorsan o zaman aşı gerçekten koruyor mu diye düşünmeni öneririm.
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    aşının israilde ne kadar yapıldığı meçhul kobay olmak istiyorsan seni tutan mı var git vurun aşını
    Cevapla
  • Doğrusu bu 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olanda ölüyor birader bunu bilim kurulu üyesi açıklamıştı gazeteci bilim kurulu üyesine soruyor Covid aşısı olupda koranaya yakalanan ve hayatını kaybeden varmi sorusuna bilim kurulu üyesi evet cevabını veriyor oran verebilirmisiniz sorusuna hayır ama azda olsa vefatlar var diyor
    Cevapla
  • Baykonur 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen olduysan yorum yapma olmayanları da oluver
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!