Suç örgütü lideri Zafer Saral yakalandı! Interpol Türkiye'ye iade etti

Beşiktaş'ta kafede 3 kişinin öldürüldüğü 3 kişinin de yaralandığı saldırıya ilişkin aranan Sarallar suç örgütünün lideri Zafer Saral, Kuzey Makedonya'nda İnterpol tarafından yakalanarak Türkiye'ye teslim edildi.

GİRİŞ 26.06.2021 17:58 GÜNCELLEME 26.06.2021 18:00
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Nispetiye Caddesi'ndeki bir kafede 19 Temmuz 2016'da düzenlenen silahlı saldırıda Veysel Kadayıfçıoğlu, Tufan Gedik ve Yakup Oral ölmüş, 3 kişi de yaralanmıştı.

INTERPOL YAKALADI, TÜRKİYE'YE İADE ETTİ

Saldırının Sarallar grubu tarafından gerçekleştirdiği belirlenmişti. Sarallar örgütünün lideri olduğu belirtilen Zafer Saral, Kuzey Makedonya'da yakalandı. Saral, İnterpol tarafından Türkiye'ye teslim edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim alınan Zafer Saral, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

CİHAN SARAL DA KUZEY MAKEDONYA YAKALANMIŞTI

Öte yandan polis, grup üyesi 9 kişiyi yakalamış ancak olayın faillerinden Zafer Saral ve Cihan Saral'ın yurtdışına kaçtığı anlaşılmıştı. İstanbul'daki operasyon sürerken polis, Cihan Saral da Mayıs ayında Kuzey Makedonya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmişti. Cihan Saral  tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

YORUMLAR 39
  • GÖKHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizilerde özendiriliyor mafya üyeliği.
    Cevapla
  • alonegreywolf 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim hakim ve savcılar ilk duruşmada salıverirler
    Cevapla
  • Güzel İnsan 2 yıl önce Şikayet Et
    kökünü kazıyın bu sahte mafya bozuntularının gerekirse idam kanunu çıkarılıp mafyacılık oynayanlar(insanın canına kastedenler) idam edilmeki insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
    Cevapla
  • ihaleci 2 yıl önce Şikayet Et
    makedonyada tam mafya yuvası romanyaya ukraynaya geçiş kolay neden finlandiya isvec norvec degıl ? cunku orda rüşvet işlemez ilk günden yakayı ele verir
    Cevapla
  • Müsre 2 yıl önce Şikayet Et
    Balkanlarda mafya babası yatak yerine gelmiş hepsi orada arkadaş....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı