Deutsche Welle ve BBC'den provokasyon! Kanal İstanbul'u hazmedemediler!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Hayalim' dediği asrın projesi Kanal İstanbul'da tarihi bir gün yaşandı. Temel Atma Töreni'ne katılan Alman medya kuruluşu Deutsche Welle ve İngiliz medya kuruluşu BBC provokasyona imza attı.

GİRİŞ 27.06.2021 00:00 GÜNCELLEME 27.06.2021 08:39
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği ve 2011'de duyurusunu yaptığı Kanal İstanbul için ilk köprünün temeli atıldı.
 

Kanal İstanbul'un stratejik önemi: Hedef neden Karadeniz?Kanal İstanbul'un stratejik önemi: Hedef neden Karadeniz?


Başkan Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından itibaren "rüyası" olduğunu belirttiği ve Başbakan iken 27 Nisan 2011'de "çılgın proje" olarak kamuoyuna duyurduğu, İstanbul'u içinden 2 deniz geçen bir şehre dönüştürecek Kanal İstanbul, ilk köprünün temelinin atılmasıyla fiilen hayata geçirilmeye başlanacak.





'NEDEN KANAL İSTANBUL OLMAMALI' YAYINI

Türkiye için büyük önem taşıyan tarihi Temel Atma Töreni'ne katılan Alman medya kuruluşu Deutsche Welle ve İngiliz medya kuruluşu BBC ise provokasyonlarına devam etti.
 

Kanal İstanbul için tarihi gün! Başkan Erdoğan: Yeni bir sayfa açıyoruzKanal İstanbul için tarihi gün! Başkan Erdoğan: Yeni bir sayfa açıyoruz


A Haber canlı yayınına katılan Armatör Mehmet Koç, ise söz konusu duruma sert tepki gösterdi.

PROVOKASYON PEŞİNDELER!

Deutsche Welle ve BBC'nin Kanal İstanbul projesini istemediğini ve dünyaya 'Neden Kanal İstanbul' olmamalı diye yayın yaptıklarını dile getiren Mehmet Koç, "Bu köyde yaşayan bir vatandaşı bulup soruyorlar 'köyünden ayrılacağın için üzgün müsün?' diye sonra bu yanıtı alıp 'vatandaş yerinden/yurdundan ediliyor' diye çeviriyorlar.

Türkiye kalkınma tarihinde yeni bir sayfa açtı! Kanal İstanbul'dan önemli bilgiler

YORUMLAR 74
  • Diriliş 2 yıl önce Şikayet Et
    Dw ve bbc ülkemize girişi yasaklansin Rusya'nın yaptığı gibi..burdaki şubeside kapatılsın
    Cevapla
  • HAMZA CANDEMİR 2 yıl önce Şikayet Et
    KANAL İSTANBUL TEK KELİME İLE HARİKA HARİKA EMEĞİNİZE YÜREKLERİNİZE BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜRLER............ Başkanım Sizlerle Birlikteyiz ................
    Cevapla
  • MUSA AYDOĞDU 2 yıl önce Şikayet Et
    MHP PARTİMİZİ AKPARTİ TEŞKİLATIMIZI GÖNÜLDEN YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ BİZ'BİZE YETERİZ TÜRKİYEM #ErdoğanlaBirlikteyiz# İSTANBUL
    Cevapla
  • dede 2 yıl önce Şikayet Et
    2 istanbul seferi .hayırlı olsun
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    içimiz dışımız hainlerle dolu Elhamdulillah hepsinide yenecek gebertecek yetenegimiz silahımızda mevcut...OSMANLININ AYAK SESLERİ GELİYOOO.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD Savunma Bakanı Austin: “İsrail’e yüksek yük kapasiteli mühimmat sevkiyatını durdurduk”
79 yıl sonra ibadete açılmıştı... Kariye Camii’ndeki Osmanlı eserleri kayıp!