Hakan Bayrakçı'dan muhalefete Kanal İstanbul tepkisi: Bu zihniyetin nesini konuşacağız?

Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, Kanal İstanbul başta olmak üzere birçok projeye karşı çıkan muhalefetle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 27.06.2021 06:57 GÜNCELLEME 28.06.2021 02:05
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te 'Ne Oluyor?' programına katılan Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, Kanal İstanbul'a karşı çıkan muhalefet partileriyle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

Muhalefetin 'yaptırmayacağız' ısrarının seçmen açısından kaybettiren bir tavır olduğunu kaydeden Bayrakçı şunları söyledi: 

''Bugün İstanbul’da 4 tane geçit var. Bu dört geçit Asya ile Avrupa’yı bağlıyor. Şu anda bunların birisi olmasa bile İstanbul trafiği kitlenir. 4 tane olduğu halde kitleniyor. Bir tanesine bile itiraz eden zihniyetin nesini konuşacağız burada?

Seçmen her şeyi görüyor, daha birinci köprü itiraz edilmişti, o köprü olmasa İstanbul perişan olurdu.''

YORUMLAR 44
  • Muhsin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanalın ülkemiz ve istanbul'a hayırlı olması dileğimle. Arkadaş ben muhalefet partisi başkanı olsam; Bu projeye karşı çıkmayı bırak destek olur. Varsa eksiklikler onları da biz yapacağız diye sahip çıkardım. Muhalefet partilerine acızane tavsiyem: Ak Partili vatandaşların oylarını almadan nasıl iktidara gelecekler bir düşünsünler. Bence yıkıcı, küçük düşürücü eleştirilerden bir an önce vazgeçip bütün halkı kucaklayıcı olumlu yapıcı eleştiri ve çözüm üretmeleri gerektiği görüşündeyim.
    Cevapla
  • Mine 2 yıl önce Şikayet Et
    SSK yönetemeyen ülkemi yönetecek yaptırmayuzzzz istemeyuruzzzz zihniyeti bütün konuşmalarında içraat varmı hayırr kürsüde tek dil yaptırmayuzzzz karşında duranlar seni sallamıyor bay Kemal yorma kendini
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlamdm ben bunları niye karşılar bunlarn zihniyeti bu reis seninleyiz
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP iktidarların da ülkemizde neler oldu. Geriye dönük bir araştırma yapın. Yasada bu günkü CHP belediyelerinin çalışmalarına bir bakın Bir tek Eskişehir Belediyesi var hizmet eden.
    Cevapla
  • Refikgüngör 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP' kuruluşundan bugüne kadar bana bir hizmet gösterebilirmisiniz bunların muhalefet anlayışı memleket hayrına hiç olumlu bir davranışlarını göremezsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması