Baykal'ın kızından Uğur Dündar'a cevap

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, Uğur Dündar'ın iddialarına yanıt verdi. Baykal, "Genel yayın yönetmeni olmak istediniz, reddedince hakkınızı helal etmez oldunuz" ifadelerini kullandı.

Baykal'ın kızından Uğur Dündar'a cevap
Baykal'ın kızından Uğur Dündar'a cevap
GİRİŞ 28.06.2021 16:29 GÜNCELLEME 28.06.2021 16:29
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, bir dönem Halk TV'de program yapan Uğur Dündar'ın kendisine yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

Baykal, "Uğur Dündar hakkımda tweet atmış. Beni engellemiş o yüzden hesabından yazamadım, cevabım şudur: Tazminatlarını vererek işçileri işten çıkarmak bir işveren hakkıdır" dedi.

"The Marmara Otel'de yaptığımız görüşmede genel yayın yönetmeni olmak istediniz, reddedince hakkınızı helal etmez oldunuz" ifadesini kullanan Baykal, "Her zaman 'Tek kuruş almadım' diyorsunuz, yaptığınız business class uçuş biletlerini kanalımız ödedi; Ege bölgesinde de hatırlarsınız, bazı temsilcileriniz vardı" diye yazdı.

UĞUR DÜNDAR NE DEMİŞTİ?

Gazeteci Uğur Dündar, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Aslı Baykal, 31 Mart seçim zaferinin yaşandığı gece, sabaha kadar çalıştırdığı emekçileri kullanılmış eşya gibi kapı önüne bıraktığında, hem kızı, hem de Deniz Bey, benim gözümde bitmişti. 7 yıl süreyle markalaşmasına büyük katkıda bulunduğum Halk TV'den bu nedenle ayrılmıştım" demişti.

Dündar, daha sonra "Yanlış anlaşılmasın. Ben Halk TV'den Baykal ailesinin sahipliği döneminde ayrılmıştım. Halk TV'nin yeni sahibinin Baykallarla hiçbir ilgisi yok" ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR 54
  • BALTACI 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP kazanının dibini bir karıştırın ne kirli ilişkiler çıkacak Maral’ın ipi bile kurutmaz bunları CHP tabanına ve seçmenine bir zahmet CHP nin 1939 dan sonraki yönetimini bir zahmet okusunlar araştırsınlar neden 1950 den sonra bu millet tek başına ilkdidar mührünü neden vermemiş onu bir araştırsın yanı 71 yıldır ilkdidar olamamış bir CHP zihniyetine şimdimi Kılıçdaroğlu CHP Sinem’i Türkiye cumhuriyeti devletinin yönetimini verecek İstanbul Ankara Adana Mersin Antalya CHP Li belediyelerin hizmetini göz önünde bulundurursak bundan sonra sittin sene ilkdidar olamazlar bireee
    Cevapla
  • İrfan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi markadan bahs ediyor yoksa biz kör dağıtımıyız. Ne zamandan beri ülkeye zarar veren yalan çıkanları anlatan ve nerde vatan düşmanı olan biri varsa savunan marka oluyormuş. Kafanızı gördüğünüz kumdan çıkarın ve geriye bir dönün bakın vs.
    Cevapla
  • pusat 2 yıl önce Şikayet Et
    bitmediniz ulan uğursuzlar. ulan sizden tiksiniyorum. sizi görünce midem bulanıyor.elinizde fırsat olsa önce ezanları susturursunuz . sonrası felaket.
    Cevapla
  • Vatan sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir bir birinizi yersiniz inşallah
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak