Eski koca kafede dehşet saçtı! Eşini bıçakladı ile engel olmak isteyenleri darbetti

Manisa'nın Soma ilçesinde, 3 çocuk annesi İ.Ö. (34), 3 ay önce boşandığı eski eşi E.Ç. tarafından bir kafede bardak ve meyve bıçağıyla darbedildi.

Eski koca kafede dehşet saçtı! Eşini bıçakladı ile engel olmak isteyenleri darbetti
Eski koca kafede dehşet saçtı! Eşini bıçakladı ile engel olmak isteyenleri darbetti
GİRİŞ 29.06.2021 13:04 GÜNCELLEME 29.06.2021 13:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Manisa'nın Soma ilçesinde, 3 çocuk annesi İ.Ö. (34),3 ay önce boşandığı eski eşi E.Ç. tarafından bir kafede bardak ve meyve bıçağıyla darbedildi. Şiddete engel olmaya çalışan biri kadın 2 kişi E.Ç.'nin saldırısına uğradı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Soma´da bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, 3 ay önce E.Ç.'den boşanan 3 çocuk annesi İ.Ö., eski eşiyle kafede buluştu. Çift arasında bir süre sonra sözlü tartışma başladı. Sandalyesinden kalkan E.Ç., masada bulunan su bardağı ve meyve bıçağıyla İ.Ö.'nün başına vurmaya başladı.

MÜDAHALE EDENLERİ DE DARBETTİ

Buluşmaya 4 aylık bebeği ile gelen İ.Ö., eşinin darbelerinden korunmaya çalışırken, arka masada oturan biri kadın 2 kişi müdahale etti. Masalarından kalkan 2 kişi, yardıma koşarak çaresizce kendini korumaya çalışan İ.Ö.'ye yapılan saldırıyı engellemeye çalıştı. Bu sırada E.Ç., kendisine tepki gösteren iki kişiyi de darbederek olay yerinden kaçtı.

POLİS KISA SÜREDE GÖZALTINA ALDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kafeye gelen sağlık ekipleri şiddeti engellemeye çalışırken hafif şekilde yaralanan biri kadın 2 kişiye olay yerine müdahale ederken, aldığı darbelerle yaralanan İ.Ö. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisi süren İ.Ö.'nün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, eski eşi ile engel olmaya çalışan 2 kişiyi darbettikten sonra kaçan E.Ç.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

YORUMLAR 4
  • İlhan GÜR 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşandığı adamla ne için buluşmuş ? Her ikisine de devleti meşgul etmekten dolayı ağır para cezası vermek lazım
    Cevapla
  • Yunus T. 2 yıl önce Şikayet Et
    "Kınadığın şeyle kınanmadıkça ölmezsin (Hadis-i Şerif)."
    Cevapla
  • Bahri 2 yıl önce Şikayet Et
    Üç tane çocukları var,onların sorunları ve ihtiyaçları için buluşmuş olamazlar mı? Senin gibi çok bilmiş tipler niye bu kadar çok memlekette?
    Cevapla
  • RTEEBU 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakırlar....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti