Son dakika: Selam Tevhid Kumpası davasında karar açıklandı

FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.

Son dakika: Selam Tevhid Kumpası davasında karar açıklandı
Son dakika: Selam Tevhid Kumpası davasında karar açıklandı
GİRİŞ 30.06.2021 15:23 GÜNCELLEME 30.06.2021 16:10
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ hakkında tutuklama kararı veren eski hakim Vedat Dalda, FETÖ üyeliğinden 8 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı.

"Selam Tevhid" kumpası davasında, futbolda şike davasına bakan eski hakim Mehmet Ekinci, FETÖ üyeliğinden 8 yıl 9 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı.

MİT Başkanı Hakan Fidan'ı ifadeye çağıran eski savcı Sadrettin Sarıkaya, FETÖ üyeliğinden 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

FETÖ'nün Selam Tevhid kumpası davasında 20 sanık, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 1 yıl 6 aydan 11 yıl 3 aya kadar değişen sürelerde hapis cezasına çarptırıldı.

YORUMLAR 32
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Adaletin kestiği parmak acımaz. Biz buna inanıyoruz. Ama adalet parmak kesenin hakettigini hükum ile sağlayamıyorsa, adalette parmak kesenin kestiği parmak 11 yıl bilmem kaç ay olarak gelir. Yani pamak kesenler yattığı sürelere de bakılarak salinacak. Çünkü onlara ihtiyaç var. Çünkü planlar Türkiye'de elde etmek istediği çıkarı elde edemeyen çıkar örgütleri var. Ve fetö kadar tehlikeliler. Ve bunları da zamanında fetö korudu ve yükseltti. Aynen videocu suç örgütü lideri ve onun bahsettiği derinciler gibi. Sağcı solcu derinciler yani. Bir de Cumhur Reisimize suç atacaklarmis bu densizler. Oyun buyuk
    Cevapla
  • Müsre 2 yıl önce Şikayet Et
    Asın gitsin bunları bu nasıl bir kafa ya cezaya bak.....
    Cevapla
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu davada yargılananların fetö üyeliğinden ceza alıp kumpastan ceza almamaları ilginç ve düşündürücüdür. Akıllarda soru işaretleri var. İşte bir deli soru. Kumpastan ceza almamaları bunun kumpas olmadığı anlamına gelmez mi?
    Cevapla
  • Mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Harbiden bu kadar ceza 15 temmuz şehitlerin kemiklerini sızlatır. Birşeyler son zamanlarda toplum vicdanına ters gidiyor. Kokusu yakında çıkar..
    Cevapla
  • Trk 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö mensubu oldukları ortaya çıkmış yargıyı terör lehine kullanmışlar aldıkları ceza bu mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü