Bakan Koca'dan aile hekimleriyle ilgili önemli mesaj

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüse karşı baştan beri büyük mücadele veren aile hekimliklerinin başarılarının karşılıksız bırakılmayacağını duyurdu.

Bakan Koca'dan aile hekimleriyle ilgili önemli mesaj
Bakan Koca'dan aile hekimleriyle ilgili önemli mesaj
GİRİŞ 02.07.2021 14:08 GÜNCELLEME 02.07.2021 14:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Aile hekimliklerimiz, pandemiye karşı baştan beri büyük bir mücadele veriyor. Aşı uygulamasında da ön sıralardalar. Hedefimiz, hizmet verdikleri ailelerde aşısız kimsenin kalmaması. Bakanlığımız, aile hekimliklerimizin başarılarını, toplumumuz adına karşılıksız bırakmayacak" dedi. 

YORUMLAR 8
  • doktor 2 yıl önce Şikayet Et
    aile hekimliğinde en çok yıpranan emek veren ve en büyük fedakarlığı yapan temizlik görevlileridir hizmetlilere kadrolarını istiyoruz asm doktorları
    Cevapla
  • GÖRELE 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın Bakanım hak ediyorlar Tabii ki hemşirelerde bunlar da beraber çalışmakta onlar da hak ediyor onlara da hakkını vermek lazım diye düşünüyorum size hükümetimize ve Sayın cumhurbaşkanımıza Çok teşekkür ediyorum bugün ben de 3 aşımı oldum 65 yaş üstü birisiyim Bionteck olarak seçtim ve oldum her şey çok güzel Allah razı olsun Allah işinizi rast getirsin...
    Cevapla
  • burhan 2 yıl önce Şikayet Et
    aile hekimleri hastalarının yüzüne bile akmadı. odalarının girişine şerit çeken bu mahluklar, hastaların tamamına vebalı muamelesi yapıp normal rutin işlerini bile yapmadı.
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aile hekimimden pandemi sürecinde destek aldım diyenler ayağa kalksın. Ben aile hekimimle tanışmadım bile. Kusura bakmayın ama bu da bir algı operasyonu.
    Cevapla
  • izmirli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne hekimmiş. sadece sözel 10 sn konuşuyor. hemşire saatlerce onu yapıyor. Hala hekim ler deniyor. hemşireleri kimse zikretmiyor. aşıyı hekim yapmıyor hatta çoğu hekim aşıyı ve hastayı görmüyor. vah gariban hemşireler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat