İstanbul'dan ürküten görüntü! Dere taştı, mahalle sular altında kaldı...

Şile'de sabah saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle derenin taşması sonucu bazı yerleri su bastı. İstanbul'da sabah saatlerinde Anadolu Yakası'nda görülen sağanak, hayatı olumsuz etkiledi.

GİRİŞ 03.07.2021 17:47 GÜNCELLEME 03.07.2021 17:47
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Şile'de Çavuş Mahallesi İyidere Caddesi üzerindeki dere, şiddetli yağış nedeniyle taştı. Taşan dere, mahallenin büyük bir kısmını sular altında bıraktı. Mahalledeki bazı ev ve inşaat halindeki binalarda su baskını oluşurken, bazı sokaklar sular altında kaldı.

BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Su baskını nedeniyle araçlar da mahsur kalırken, bazı evlerin etrafı suyla çevrildiği için vatandaşlar dışarıya çıkmakta zorluk yaşadı. Dere kenarındaki otlak alanda yayılan büyükbaş hayvanlar da sudan çıkmakta zorlandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşları kurtaran itfaiye ekiplerinin su tahliye çalışmaları sürüyor. Belediye ekipleri de tıkanan rögarları temizleme çalışması yapıyor. Bazı vatandaşlar da kendi imkanlarıyla evlerindeki suyu tahliye etmeye çalıştı.

YAĞIŞLAR ARALIKLARLA DEVAM EDİYOR

Mahalle sakinlerinden Hüseyin Çelik, sabah 06.00'da sağanak başladığını, sokağındaki bazı evlerin sular altına kaldığını söyledi. Bölgede aralıklarla yağış devam ediyor. 

YORUMLAR 65
  • Doğrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem tatile gitmişmi ? Her felakette tatil yapıyor.
    Cevapla
  • DOĞRU SÖZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem imamoğlu sel baskınları kader değil mi diyordu .acaba şimdi aynı şeyi söyleyebiliyormu acaba.herşey çok güzel olmaya devam ediyor,istanbullu kendin ettin kendin buldun,
    Cevapla
  • dede 2 yıl önce Şikayet Et
    kanal istanbul. parasını ödemeyeceğim:)))
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Hııı, demekki mahalle dere yatağındaymış, tamam şimdi anladım.
    Cevapla
  • Harun DOĞRU 2 yıl önce Şikayet Et
    Kanal Şile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KDV hilesiyle büyük soygun
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt