Boğaziçi Üniversitesi'nde yeni provokasyon!

Boğaziçi Üniversitesi'nde provokasyon girişimi yeniden başladı. Üniversitenin bahçesinde onlarca çadır kuran eylemcilerin alkol alırken, uygunsuz davranışlar sergilemesi gözlerden kaçmadı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde yeni provokasyon!
Boğaziçi Üniversitesi'nde yeni provokasyon!
GİRİŞ 03.07.2021 21:20 GÜNCELLEME 03.07.2021 21:21
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Aralarında LGBT üyelerinin de bulunduğu eylemci öğrencilerin, akşam saatlerinde Güney Kampüs'te bulunan tarihi binalardan birisinin iki farklı kapısına zarar verdiği ve kapıyı kırarak bina içine girdiği öğrenildi. Pandemi riskine rağmen küçücük çadırlarda birden fazla öğrenci iç içe kaldığı bildirildi.

Boğaziçi Üniversitesi yönetimi; güvenlik ve sağlık risklerini gözetilerek sabah erken saatlerde rektörlük kampüs girişlerine pazartesi sabah saat 07.00'ye kadar giriş kısıtlaması kararı aldı.

30 ÇADIR KURUP ALKOLE BAŞLADILAR

Dün akşam eylemci öğrencilerin Güney Kampüs Meydanı'nda 30 kadar çadır kurduğu, izinsiz konser organize ettiği ve gizlice kampüse soktukları alkolleri tüketmeye başladığı öğrenildi.

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ UYARDI

Boğaziçi Üniversitesi yönetiminin eylemci öğrencileri uyardığı öğrenildi. Öğrencilerin dağılmaları, yaptıklarının yasal ve uygun olmadığı, kamusal alanı toplu halde izinsiz ve uygunsuz şekilde kullandıkları ifade edildi.

ÇADIRLAR TOPLANMADI, TARİHİ BİNANIN KAPISI KIRILDI

80-100 kadar eylemci öğrenci Güney Kampüs Meydanı'na kurmuş oldukları çadırlarını toplamayarak kalmakta ısrar ettiler. Eylemci öğrenciler, yine gece saatlerinde Güney Kampüs'te bulunan tarihi binalardan birisinin iki farklı kapısına zarar verdiği ve kapıyı kırarak bina içine girdikleri tespit edildi.

YORUMLAR 95
  • Burcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede alkol tükeyme yasağı mı var? Size ne kimin ne yiyip içtiğinden? Biz birilerinin haraö yemesine karışıyor muyız?
    Cevapla
  • Milli vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Cehennemin dibinde tüket. Tüketme diyenmi var? Orası ayyaşların bulunacağı yer değil. Orası ilim yuvası. Ama bunu sen ve senin gibiler anlayamazlar.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bulara çok müsamaha gösterildi şımartmayın bunları yarın çokgeç olacak kendilerini ne zannediyor bunlar
    Cevapla
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Rektörlük bu öğrenci kılığındaki gezici teröristlerin üniversite bahçesini işgal edip çadır kurup kafayı çekip çekip nara atacak olmada okulun kapıları ve camları kıracak rektörlük hale neyi bekleyecek polis çağırıp bu devlet ve millet düşmanlarını dışarı attırmakta.10 tane sarıklı cübbeli öğrenci üniversite bahçesinde namaz kılsa laiklik elden gidiyor malum çevreler devlet nerede diye ortalığı ayağa kaldırırlar tv kanallarıda canlı yayına geçer.
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Üç beş çapulcuyla baş edememek ne acı bi şey.çok yumuşak davranıyorsunuz. Bunlara böyle musamaha gösterilmemeli..
    Cevapla
  • yasar 2 yıl önce Şikayet Et
    gezi parrki eylemleride boyle baslamisti.dikkatli olmali devlet.
    Cevapla
  • Uthnapishtim 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek tip çadırları ve içkileri verenler araştırılmalı PKK DHKP FETÖ DEV-SOL dosyası açılmalı adli işlem yapılmalı, gezi zekalı öğrenciler derhal okuldan atılıp hapse girmeli, özel üniversite dahil hiç bir okula alınmamalı hapse atılmalı hapisten sonra devlet memurluğu ihale vs gibi şeylere girmemeli. Çadırları içkileri verenler baksınlar bunlara, artık Cudi dağına mı gönderirler orada çadır kursunlar, Mehmetçik inlerinde infaz eder.
    Cevapla
  • Haydar kasnaklar 2 yıl önce Şikayet Et
    kafalarını gözlerini patlatacak polis bak bi daha yaparlarmı
    Cevapla
  • Suad Alkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Provokasyonun alternatifidir devlet yani hukuk cevap verince dünyanın kılı kıpırdamaz hangi millet hangi devlet in kitabında yazıyor provokasyon derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı