Düğün hazırlığı yapıyordu, doğum gününde arkadaşıyla kazada öldü

Antalya'da otomobille çarpışan elektrikli bisikletteki Mehmet Koç (30) ile Yusuf İlker Uğuz (25) hayatını kaybetti. Uğuz'un bugün doğum günü olduğu ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi. Alkollü olduğu belirlenen sürücü ise gözaltına alındı.

Düğün hazırlığı yapıyordu, doğum gününde arkadaşıyla kazada öldü
Düğün hazırlığı yapıyordu, doğum gününde arkadaşıyla kazada öldü
GİRİŞ 04.07.2021 12:16 GÜNCELLEME 04.07.2021 12:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 01.30 sıralarında Altıntaş Mahallesi'nde meydana geldi. 07 APT 607 plakalı otomobil, Kardeş Kentler Caddesi ile Işık Sokak kavşağında, Mehmet Koç'un kullandığı plakasız elektrikli bisikletle çarpıştı.

Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı kontrolde, elektrikli bisiklet sürücüsü Mehmet Koç ile yanındaki Yusuf İlker Uğuz'un hayatını kaybettiği belirlendi. Koç ve Uğuz'un cansız bedeni Antalya Adli Morgu'na kaldırıldı. Olay yerine gelen Koç ve Uğuz'un yakınları gözyaşı döktü.



SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Otomobilde inceleme yapan polis, araç içinde bir kadın çantası, içinde de Seher O.'ya ait kimlik buldu. Saat 02.30 sıralarında polisi arayan Seher O. teslim olacağını söyledi. Emniyet müdürlüğü ekipleri verdiği adreste Seher O.'yu  gözaltına aldı. Yapılan kontrolde Seher O.'nun 0.98 promil alkollü olduğu belirlendi.

ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI 

Evli ve bir çocuk babası Mehmet Koç'un bir zincir markette çalıştığı öğrenildi. İnşaat teknikeri Yusuf İlker Uğuz'un ise bugün 25 yaşına girdiği ve 23 Temmuz'da düğününün olduğu öğrenildi. Uğuz'un, çocukluk arkadaşı Mehmet Koç ile düğün hazırlıkları ve doğum günü kutlaması planları yaptığı öğrenildi.

YAN YANA DEFNEDİLECEKLER

Yusuf İlker Uğuz ve Mehmet Koç'un cenazeleri, yakınları tarafından morgdan alındı. Cenazelerin, Karaman'ın Sarıveliler ilçesi Göktepe beldesi Çukurbağ Mahalle Mezarlığı'nda yan yana toprağa verileceği belirtildi.

YORUMLAR 7
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    alkollu araç kullanmıyanmı var sanki. eğitim filan hikaye caydırıcı ceza yok. kendisini ve alkollu olarak kaç kişiyi öldürdüyse ailesindende o kadar kişiyi kurşuna dizecenki bakın bir daha alkollu birakın araba sürmeyi yürüme bile yürürmü.
    Cevapla
  • osman 2 yıl önce Şikayet Et
    chp nin ülkemize yaptığı kötülüklerden biri..alkolu özendiriyorlar.
    Cevapla
  • ziyacan 2 yıl önce Şikayet Et
    alkol alıp başkasına zarar verenlerin elindeki kanın ortağı chp ve onun ağababasıdır...
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Alkolle trafiğe mi çıkılır. Ayıkken bile tehlikeli. Ülkede uyuşturucu ile araç kullananlar var. Bu kadar sorumsuz nesil nasıl yetişiyor. Neredeyse yasal sınırın iki katı alkollü çıkmış. Diğer taraftan bu ülkede motosikletlerin araçların arasında gezmesini de yasaklamak lazım. Trafik kuralıysa motosiklete de kural, iki aracın arasından geçmeler, kör noktada gezmeler. Yazık vefat edene de kazaya karışana da trafik düzenlemesi gerekiyor. Kırmızı sadece otomobillere geçerli sanıyorlar.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Alkollü araç kullananlar hapis ceszası almalı illaki birinin hayatına son vermesi beklenmemeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti