Hakk'a yürüyen Havize Mukaddes Akman için taziye mesajları yağdı

Bugün son yolculuğuna uğurlanan Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman'ın annesi Havize Mukaddes Akman için pek çok isim taziye mesajları gönderdi.

GİRİŞ 04.07.2021 15:12 GÜNCELLEME 04.07.2021 16:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman'ın bir süredir hastanede tedavi gören annesi Havize Mukaddes Akman, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Merhume Havize Mukaddes Akman'ın naaşı Ankara’da Hacı Bayram Camii'nde kılınan öğlen namazına müteakip Ankara Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Dr. Zahid Akman'ın acısını paylaşan pek çok isim sosyal medyadan taziye mesajları gönderdi.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun:

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni sayın Zahid Akman'ın kıymetli annesi Havize Mukaddes Akman’ın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Havize Mukaddes annemize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe:

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın vefat eden kıymetli annesi Havize Mukaddes Akman’a Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin: 

RTÜK eski Başkanlarımızdan, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Sayın Dr. Zahid Akman'ın vefat eden kıymetli validesi Havize Mukaddes Akman’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu: 

2005 /2009 arasında RTÜK Başkanlığı görevinde bulunan eski Başkanımız ve Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman'ın kıymetli annesi Havize Mukaddes Akman, Hakk'a yürümüş. Merhumeye Rabbimizden rahmet Eski Başkanımız Zahid Akman’a ve yakınlarına sabrı cemiller niyaz ederim

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu:

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın vefat eden annesi Havize Mukaddes Akman’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç:

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni, RTÜK eski Başkanı ama en önemlisi bana çok şey katan Kanal 7’de yollarımızın kesişmesinden itibaren ağabeyim olan Zahid Akman’ın annesinin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine başsağlığı, değerli annesine Allah’tan rahmet diliyorum.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım:

Eski RTÜK Başkanı, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın vefat eden muhterem annesi Havize Mukaddes hanımefendiye Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok: 

Bir dönem RTÜK Başkanlığı da yapmış olan Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Sn.  Zahid Akman'ın  muhterem annesi Havize Mukaddes Akman'ı irtihale uğurladık. 
Mekanı cennet olsun. Akman ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Yapımcı - Yönetmen Nazif Tunç:

Kanal 7'de Genel Yayın Yönetmenim, Zahid Akman dostumun değerli annesi Mukaddes Akman hanımefendinin vefat haberi üzüntümüzdür.  Rabbim merhumeyi rıza ve merhametle karşılasın.  İbadetlerini yüceltsin. Ruhunu şad etsin. Cennetine koysun.
Zahid beyin ve ailesinin başı sağ olsun.

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ:

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Zahid Akman’ın vefat eden kıymetli annesi Havize Mukaddes Akman’a Allah’tan rahmet;Zahid Akman Beyefendi başta olmak üzere ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim,merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekanı cennet olsun.

AK Parti Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt:

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Değerli Dostum Zahid Akman'ın kıymetli annesi Havize Mukaddes teyzemizin cenaze namazını kılarak son yolculuğuna uğurladık. Merhumeye Allah'tan Rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık:

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman'ın annesinin vefatını üzüntüyle öğrendim.
Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.

 

YORUMLAR 8
  • Ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • çoban 2 yıl önce Şikayet Et
    nur yüzlü bir kadınmış allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • israfil gözùtok 2 yıl önce Şikayet Et
    rabbim rahmet eylesin
    Cevapla
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı