Son dakika: Siirt'te hain tuzak! Askeri aracın geçişi sırasında patlama...

Siirt'in Eruh ilçesinde, askeri aracın geçişi sırasında, terör örgütü PKK tarafından yola önceden döşenen el yapımı patlayıcı infilak etti.

Son dakika: Siirt'te hain tuzak! Askeri aracın geçişi sırasında patlama...
Son dakika: Siirt'te hain tuzak! Askeri aracın geçişi sırasında patlama...
GİRİŞ 05.07.2021 10:50 GÜNCELLEME 05.07.2021 13:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son dakika... Patlamada askeri araçta hasar oluşurken, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.

CAN KAYBI VE YARALANMA OLMADI

Olay, gece saatlerinde, Eruh ilçesine bağlı Okçular köyü mevkisinde meydana geldi. Bölgede devriye görevindeki askerleri taşıyan aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerce yola önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti.

Patlamada can kaybı ve yaralanma olmazken, askeri araçta hasar meydana geldi. 

OPERASYON BAŞLATILDI

Patlamanın ardından güvenlik güçleri, el yapımı patlayıcıyı tuzaklayan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgede operasyon başlattı.

YORUMLAR 3
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Başlığı okuyunca yüreğim cız etti. Cenab-Hakk bu gibi tuzaklardan milletimizi kaorusun.
    Cevapla
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bunların kökünü kurutsun...
    Cevapla
  • Emir Timur 2 yıl önce Şikayet Et
    Askeri araçlar devriye gezerken üstlerinde küçük sihalarda uçmalıdır. Suçun bireyselliği terör konusunda kaldırılmalı ve teröristlerin aileleri ve yandaşları vatandaşlıktan hemen çıkarılmalıdır. Başka türlü terör sorunu çözülmez. Geberen teröristlerin anaları ben gerilla anasıyım diyerek gerile gerile dolaşıyor. Türklere inat 20 tane doğuruyor. Oradaki halk saygı gösteriyor. Gerekirse 10 milyon kişiyi vatandaşlıktan atalım. Allah'ınızı severseniz Suriye bunlara 60 yıl kimlik vermedi ne oldu? Çin Uygurlar'a neler ediyor kim ne diyebiliyor? Türkiye'nin korkacağı hiçbir şey yok. Vatansever Türkler ve Kürtler bir olup hainlerin kökünü kazımalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz