Havai fişek fabrikası davasında yeni gelişme

Sakarya'nın Hendek ilçesinde 7 kişinin öldüğü 127 kişinin ise yaralandığı havai fişek fabrikasının patlamasına ilişkin yürütülen davada bir önceki duruşmada tahliye edilen 2 sanık, itiraz üzerine tekrar tutuklandı.

Havai fişek fabrikası davasında yeni gelişme
Havai fişek fabrikası davasında yeni gelişme
GİRİŞ 05.07.2021 17:28 GÜNCELLEME 05.07.2021 17:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hendek ilçesi Yukarıçalıca Mahallesi mevkiinde 7 kişinin öldüğü 127 kişinin ise yaralandığı havai fişek fabrikasının patlamasına ilişkin yürütülen davada yeni gelişme yaşandı.

Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi, 10 Haziran'da görülen davanın üçüncü duruşmasında, sanıklar Asiye A. ve Erşan Ö.'nün 'yurt dışı çıkış yasağı' şeklindeki adli kontrolle tahliyesine karar vermişti. Çıkan tahliye kararına ise Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı ve bazı müşteki avukatları itiraz etti.

İtirazlar sonrasında tekrar hakim karşısına çıkan sanıklar, tekrardan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YORUMLAR 3
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ustabaşı safın teki. Patronun önüne koyduğu bütün evrakları işten çıkarılma korkusu ile imzalamış. Şimdi ise ana suçlu ustabaşı gözüküyor. Halbuki işyerinde iş güvenliği kurallarını isg uzmanı belirler, patron uygular. Patron uygulamak istemezse ustabaşı hiçbir şey yapamaz.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İşçiler suçludur, sahibi de hayırsever iş adamıdır. Orada muhtemelen olan şey sabotaj. Üretilen ne ise, gitmemesi gereken bir yere gitmiştir. İlgili ülkenin istihbarat teşkilatı da gereğini yapmıştır. Ortalıkta başıboş, kimsaysallar, patlayıcılar, piroteknik malzemeler, silahlar kol geziyor. Da neyse hadi bunu da yedik diyelim.
    Cevapla
  • Torul lu 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam cağız feryat figan ağladı yurek leri dağladı evladımı geri versinsen sebep olanlar diye salıverdinizde cok beddua ettim adalet herkese lazım adalet
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez