'Boğalar Çetesi'ne 'matador' operasyonu!

Ankara'da tefecilik yapan ve kendilerini 'Boğalar Çetesi' olarak tanıtan suç örgütüne polis ekipleri tarafından 'Matador Operasyonu' düzenlendi, 12 şüpheli gözaltı alındı.

'Boğalar Çetesi'ne 'matador' operasyonu!
'Boğalar Çetesi'ne 'matador' operasyonu!
GİRİŞ 06.07.2021 14:50 GÜNCELLEME 06.07.2021 14:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ankara'da polisin, tefecilik yapan ve kendilerini 'Boğalar Çetesi' olarak tanıtan suç örgütüne yönelik düzenlediği 'Matador Operasyonu'nda 12 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mamak ilçesi başta olmak üzere kent genelinde inşaat ve emlak işi adı altında tefecilik faaliyetleri yürüttüğü belirlenen suç örgütünü takibe aldı.

Örgüt üyelerinin, tefecilik ile verdikleri paralar karşılığında vatandaşların araçlarına ve evlerine zorla el koyduğu, mal varlıklarını ele geçiremedikleri kişileri de dövüp baskı kurduğu ve ölümle tehdit ettiği belirlendi. Polis ekipleri, kendilerini 'Boğalar Çetesi' olarak tanıtan şüphelilere yönelik Ankara merkezli 3 ilde operasyon düzenledi. ‘Matador’ adlı verilen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı. Firari 3 şüphelinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 5 ruhsatsız tabanca, boş kağıda imzalı evraklar ve çok sayıda çek-senet ile satış sözleşmesi ele geçirildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Samet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bide İstanbul a el atın. Çağlayan tefeci kaynıyor.
    Cevapla
  • d bakir 2 yıl önce Şikayet Et
    her kes mafya olmuş nedir bu ya acaba bu mafya ya ceza yokmu allah aşkina mafya mafya milete zorla para alan millete zorla malarini gasp eden bu mafaya diyen acaba ceza yoksa her kes mafiya cilik oynasin yazik türkiye ne hale geldi
    Cevapla
  • ARAS 2 yıl önce Şikayet Et
    Operasyonun adıyla bile şaplagı vurmuş TURK POLISI haahaaaa
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısas uygulansın kime ne yaptılar ise aynısı
    Cevapla
  • HACI 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha neler var neler. İnşaallah sıra onlarada gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance