Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bayram için seyahat izni ve tam kapanma kararı...

Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Tüm tatil planlarını bayram tatili üzerine yapan vatandaşlar bu sorunun cevabını arıyor. Haziran ayında başlayan kademeli normalleşmeyle beraber halkın bir bölümünde, özellikle aşı yaptıran kesimde ciddi bir rahatlama söz konusu olmuştu. Peki herhangi bir kısıtlama olacak mı? İşte bayram için seyahat izni ve tam kapanma kararı...

Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bayram için seyahat izni ve tam kapanma kararı...
Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bayram için seyahat izni ve tam kapanma kararı...
GİRİŞ 10.07.2021 12:21 GÜNCELLEME 10.07.2021 12:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusu birçok vatandaş tarafından çokça merak edilen sorulardan biri. Geride bıraktığımız Haziran ayı içerisinde yasakların kademeli olarak kalkması ve içerisinde bulunduğumuz Temmuz ayında kısıtlamaların tamamen kaldırılmasıyla, halkın büyük bir çoğunluğunda rahatlama oldu. 20 Temmuz'da başlayacak olan, kamu kuruluşlarında ve özel sektörlerde çalışan birçok kişinin 9 gün yapmayı planladığı Kurban Bayramı tatilinde kısıtlama olup olmayacağı da merak konusu. Peki herhangi bir kısıtlama olacak mı? Merak eden vatandaşlar için işte bayram için seyahat izni ve tam kapanma kararı...

Kurban Bayramı'nda Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı?

20-23 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramında sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı en çok merak edilen konulardan biri. En son yapılan kabine toplantısından sonra bu konuyla alakalı her hangi bir karar çıkmazken, Cumhurbaşkanı Erdoğan aşının ve aşılanmanın önemine dikkat çekerek, "Tüm vatandaşlarımıza artık 18 yaş üzeri herkese açılmış aşı randevularını hemen alarak kendilerini ve sevdiklerini bu musibetten koruma çağrısında bulunuyorum.



Aşı karşıtı olumsuz kampanyaların hiçbiri ilim ve akli bilgilere dayanmıyor. Sağlık Bakanlığımızın hazırladığı salgın yönetimi ve çalışma rehberlerine uygun çalışma ortamlarının sağlanmasına yönelik denetimler sürecektir. Toplumsal bağışıklık elde edilene kadar temizlik, maske, mesafe olmak üzere tedbirlere uymaya devam etmeliyiz." şeklinde konuştu. 

Bayram İçin Seyahat İzni ve Tam Kapanma Kararı...

Kurban Bayramı öncesi seyahat kısıtlaması olacak mı, bayrama özel yeniden tam kapanma uygulanacak mı gibi soruların cevabı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Geride kalan bayramda tam kapanma gerçekleştirilmişti ve bayram ziyaretleri yapılamamıştı. Bu konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapılmazken, bayramda seyahat kısıtlaması olması veya tam kapanmanın gerçekleşmesi beklenmiyor.

YORUMLAR 1
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    boşuna insanları kızdırmayın.Yok öyle bir şey gündemde zaten.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri