Kompresörü kusurlu diye iki kez gönderdi, üçüncüsünde kavun geldi

Otomobil mekanik ustası Mehmet Akyürek, internetten aldığı 1800 liralık kompresörü kusurlu olduğu için iki kez geri gönderdi. Üçüncü defa gelen kutudan kavun çıktı. Kavunu kesip yiyen Akyürek, "Hayatımda yediğim en pahalı kavun oldu" dedi.

Kompresörü kusurlu diye iki kez gönderdi, üçüncüsünde kavun geldi
Kompresörü kusurlu diye iki kez gönderdi, üçüncüsünde kavun geldi
GİRİŞ 08.07.2021 14:48 GÜNCELLEME 08.07.2021 14:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İzmit'te, otomobil mekanik ustası Mehmet Akyürek (24) internetten satın aldığı 1800 liralık kompresörün kusurlu olduğunu iddia ederek, iki kez geri gönderdi. Akyürek üçüncü defa kargo ile gönderilen kutudan kompresör yerine kavun çıkınca şaşırdı. Kavunu kesip, yediklerini belirten Akyürek, "Hayatımda yediğim en pahalı kavun oldu" dedi. 

İzmit Sanayi Mahallesi’ndeki oto mekanik ve bakım servisinde mekanik ustası olan Mehmet Akyürek, haziranda internet sitesinden araç için klima kompresörü siparişi verdi. 5 gün sonra teslim edilen kargoyu açtığında kusurlu olduğunu gören Akyürek, kompresörü geri gönderdi. Kendisine, iddiaya göre, yine aynı kompresör gönderilen Akyürek, firmaya tekrar yolladı. Akyürek, üçüncü kez gönderilen kutudan kompresör yerine kavun çıkınca şaşırdı.



'FATURASI 1 AYDIR GELMEDİ'

Çalışanlarıyla kavunu kesip, yediklerini anlatan Mehmet Akyürek, “12 Haziran’da firmadan klima kompresörü siparişi verdim. 17 Haziran günü de teslim aldım fakat ürün bana kusurlu gelmişti. Aynı gün iade ettim. Daha sonra satıcı firma beni arayarak ‘Neden ürünün altına kötü yorum yapıyorsunuz? Biz bu ürünü kabul etmeyeceğiz’ dediler ve telefonu yüzüme kapattılar. Daha sonra ben hemen müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım. Ne gerekiyorsa yapacaklarını söylediler. Tüketici haklarına başvuru yapmak için müracaat ettim, benden fatura istediler. Firmadan fatura istedim ama 1 aydan beri bana cevap vermediler” dedi.



'HAYATIMDA YEDİĞİM EN PAHALI KAVUN OLDU' 

Kusurlu ürünün iki kez kendisine gönderildiğini savunan Akyürek, “Ürün ikinci kez yine bana geldi. Ben tekrar gönderdim ve üçüncü kez bana geri geldiğinde kutunun içinden kavun çıktı. 1800 liralık ödeme yapmıştım, hayatımda yediğim en pahalı kavun oldu. Kutuyu açıp kavunla karşılaşınca şok olduk. Aracı olan firma çok güvendiğimiz ve bilinir firmaydı, güvendiğimizden dolayı hiç şüphe duymamıştık ama kutuyu açtığımızda şok olduk. Böyle bir şeyi hiç beklemiyorduk” diye konuştu.

Mehmet Akyürek, sorunun çözülmesi için firma ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle geçmiş olsun . Olan olmuş, hiç olmazsa alışveriş yaptığın siteyi ve firmayı ifşa edin de vatandaş bilsin nereden alışveriş yapıp yapmayacağını...
    Cevapla
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    hıyar çıkmadığına dua et. memlekette bu tipler de var. herhalde komedi olsun diye göndermiş vatandaş.
    Cevapla
  • Maduro 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette dolandırıcılık suç değil ki. Yasa koruyor zaten...
    Cevapla
  • Aktolga 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksızlık diz boyu insanlar maddeye tapar oldu .başkasının hakkını yemek sıradanlıktan. öbür dünyayı düşünmek diye birşey kalmayınca daha doğrusu Allah korkusu olmayınca herşey yapılır oldu.Cenabı Allah sonumuzu hayırlı etsin.
    Cevapla
  • dede 2 yıl önce Şikayet Et
    dua et hıyar göndermemişler..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti