MİT, FETÖ'yü çılgına çevirdi! Son darbe sonrası örgüt Kızgızistan'da harekete geçti

Son dakika haberi: Son olarak örgütün Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı’nın MİT tarafından yakalanmasının ardından FETÖ çılgına döndü. Kırgızistan’daki paralel yapılanma harekete geçti.

GİRİŞ 09.07.2021 08:01 GÜNCELLEME 09.07.2021 08:56
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

FETÖ'cü İnandı’nın MİT tarafından yakalanmasının ardından başta Meclis olmak üzere Kırgızistan Istihbarat ve Ulusal Güvenlik Devlet Komitesi Başkanı Kamçıbek Taşiyev, darbe tehdidi olduğunu açıkladı.

En güçlü oldukları yerde MİT'ten darbeyi yediler!En güçlü oldukları yerde MİT'ten darbeyi yediler!

FETÖ, örgütün Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı’nın MİT tarafından yakalanmasının ardından başta Meclis olmak üzere Kırgızistan’daki paralel yapılanmasını harekete geçirdi. Kırgızistan Istihbarat ve Ulusal Güvenlik Devlet Komitesi Başkanı Kamçıbek Taşiyev, darbe tehdidi olduğunu açıkladı.

CAPAROV HEDEF TAHTASINDA

1992’den bu yana Kırgızistan’da yapılanan FETÖ, örgütün Orta Asya elebaşısı Orhan İnandı’nın yakalanmasının ardından Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov’u hedef tahtasına koydu. Kırgızistan Ulusal Güvenlik Devlet Komitesi Başkanı Kamçıbek Taşiyev, darbe tehdidi olduğunu açıkladı.

FETÖ’CÜLER MECLİSTE 

FETÖ’cüler sokak eylemleriyle Caporav’a karşı kamuoyu oluşturmaya çalışıyor. Kırgızistan Parlamentosu’ndaki eski Meclis Başkanı Ömürbek Tekebayev’inde aralarında bulunduğu, FETÖ destekçisi milletvekilleri Abdyvahab Nurbaev, Canar Akayev, Dastan Bekeshov gibi isimler de Cumhurbaşkanı Caparov’a karşı harekete geçti. 

MİT operasyonuyla yakalanmıştı! Ayrıntılar ortaya çıktıMİT operasyonuyla yakalanmıştı! İşte detaylar...

YASA DIŞI VATANDAŞLIK ALDI

MİT tarafından yakalanıp, Türkiye’ye getirilen FETÖ’cü Orhan İnandı’nın, yasa dışı yollarla Kırgızistan vatandaşı olduğu ortaya çıktı. İstihbarat Başkanı Kamçıbek Taşiyev, FETÖ’cü Orhan İnandı’nın vatandaş olma süreçlerine dair 2019’dan bu yana soruşturma yürütüldüğünü ve belgelerin İçişleri Bakanlığı’na gönderildiğini duyurdu.

KAYNAK: DİRİLİŞ POSTASI
YORUMLAR 23
  • Şoför 2 yıl önce Şikayet Et
    Kırgızlara güvenmeyin ben bişkeke gittim geldim gördüm garip enteresan bir halkı var soru sorarsın cevap alamazsın rusça bile
    Cevapla
  • hıghlander 2 yıl önce Şikayet Et
    Beyin takımı,bordo ve operasyon bölüm başkanlığı, Sayın Caparov'u 20 kişilik gizli, ayrı, bir tebdili kıyafet ekiple korumaya almaları gerek,7/24..demokrasi çuvallaması,kardeş devletlerimiz için en kötüsü olur bu ara.
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Teröre karsi seferberlik ilan edilmeli tsk nin sayisini 5 milyona getirilmeli ayni anda her yerde taaruza gecilmeli pkk fetö ypg pjak tak pesmerge bitmeden durmak yok
    Cevapla
  • Karagöz 2 yıl önce Şikayet Et
    az yazmışsın kardeş 20 olması lazım
    Cevapla
  • Karagöz 2 yıl önce Şikayet Et
    az yazmışsın kardeş 20 olması lazım
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ateş olsanız kendinizi bile yakamazsınız zavallı alçaklar hepmizi tek tek avlıyoruz kefal sürüsü finaliniz yakındır
    Cevapla
  • Morcivert 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kırgızlar, bizim gibi yapmayın tüm fetöİTleri yakalayınca asın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz