Antalya'da Polonyalı çiftin feci ölümü!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, yolun karşısına geçmek isteyen Polonyalı çift, aşırı hızla gelen otomobilin çarpmasıyla olay yerinde hayatını kaybetti.

GİRİŞ 10.07.2021 10:58 GÜNCELLEME 10.07.2021 10:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Antalya'daki feci kaza, dün gece saat 22.30 sıralarında Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde meydana geldi.

Yolun karşısına geçmeye çalışan Polonyalı Katarzyna Anna Hegerle (24) ve Maksym Marek Jasinski (29), Antalya istikametine doğru ilerleyen ve aşırı hızlı olduğu öğrenilen Alman uyruklu Ahmad Harb'ın (24) kullandığı otomobilin çarpmasıyla yola savruldu.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Polonyalı çiftin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Polonyalı çiftin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken, otomobil sürücüsü Ahmad Harb ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

YORUMLAR 8
  • vay be arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    aşırı hız iki tarafda yabancı bence ülkeler arası ajan avı
    Cevapla
  • Osman Bube 2 yıl önce Şikayet Et
    üzücü bir olay, acaba yaya yolundan giçerken mi çarpmış? ileride üst geçit var tahminimce, çok hızlı çarpmış, acaba sınır limiti ne kadar? polis bunların hepsini tesbit edip tutanak tutar ve mahkemeye sevk eder, her şey kanunlaarımıza takılıyor, malesef kanunlarımızda boşluklar var, biz islamız islam kanuna geçelim, batının deyil. Avrupa da 1000 kisi öldurse hapıste universiteye hak veriyor, oise islamda farklı, daha caydırıcı.
    Cevapla
  • Cherni 2 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu polonyalıların almanlardan çektiği
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Insallah Adam da almanya ya iade edilmez tikin iceri Adam oldurmekten
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden polisin yetkisi azaldı, neden trafik magandalarına bir şey yapılmıyor. Çok caydırıcı cezalar getirilmeli. Polisin canı iş yapmak istemiyor, adamlara ne yaptınız da bu duruma geldiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde