Dayakçıları CHP'li belediye savunacak

CHP’den istifa ederek Memleket Partisi’ne katılan Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Er, CHP’li H.Ö. ve O.T. tarafından darp edildi. konuşan Er, CHP'li belediyede görevli 7 avukatın dayakçıları savunmak için görevlendirildiğini söyledi.

Dayakçıları CHP'li belediye savunacak
Dayakçıları CHP'li belediye savunacak
GİRİŞ 12.07.2021 07:19 GÜNCELLEME 12.07.2021 07:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

27 Şubat’ta CHP’den istifa ederek Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’ne katılan Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Er, CHP’li H.Ö. ve O.T. tarafından darp edildi. Saldırıya uğrayan Er, yaşadıklarını Yeni Şafak’a anlattı.

HAİNSİNİZ, BÖLÜCÜSÜNÜZ!
Genel başkan yardımcıları ile ilçede yaptıkları çalışmanın ardından arkadaşlarıyla birlikte oturduğunu söyleyen Er, şöyle konuştu: “Arkadaşlarımızla otururken ‘Siz hainsiniz, bölücüsünüz’ dediler. Siyaset anlamında hakaretvari söylemlerde bulundular. Biz cevap vermedik, hiçbir şey söylemedik. ‘Sen Hayri’nin (Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz) adamıydın, Hayri’yi sattın. Sen satılık mısın?’ diye bizi kışkırtmaya çalıştılar.”

TAKİP EDİP YOLUNU KESMİŞLER
Bu kişilere cevap vermeyince CHP’lilerin ortamdan ayrıldığını, kendilerinin de oturdukları mekandan kalktıklarını ifade eden Mehmet Er, yola çıktıktan sonra bu kişilerin kendi araçlarını takip ettiklerini söyledi. Er, “Biz tatsızlık çıkmasın diye ara sokaklara girdik ama aracın önünü kesip beni darp ettiler” diye konuştu. Saldırıda burnu kırılan ve aldığı darbeler sonucu kafasına dikiş atılan Mehmet Er, darp raporu da aldı.

OLAY GECESİ İHRAÇ İDDİASI

H.Ö. ve O.T.’nin CHP üyesi olduğunu söyleyen Mehmet Er, “Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın, belediyenin 7 avukatını bu kişileri savunması için mahkemeye gönderdiğini biliyoruz” iddiasında bulundu. Er, “Bunlar CHP üyesi. Ama olayın olduğu gece ihraç ettiler. Şimdi bize ‘CHP üyesi değiller’ diyorlar. Söz konusu isimlerin Mudanya CHP örgütü pankartıyla çekilmiş fotoğrafları var. Ben de onların partiye üye olduğunu biliyorum” dedi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 15
  • osman batur 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin iktidarında iç savaş çıkar
    Cevapla
  • Devriye 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah muhafaza ikdidar olduklarını düşünün . millete neler yaparlar bunlar...
    Cevapla
  • 44((◉‿◉))44 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi aynı bir oyu bile hibe etmek istemezler, başkalarının duygularını kıskırtıp oy için herşeyi yaparlar.sonrası ne olacak biliyor musunuz? söyleyeyim. Cumhurbaşkanı seçiminde hepsi şer ittifak gibi birleşecekler,sırf Recep Tayyip Erdoğan a karşı. Millet uyanık olun etrafınızı bilgilendirin her platformda doğruyu güzeli birliği anlatalım.bunların genleri hepsi aynı
    Cevapla
  • EFE 2 yıl önce Şikayet Et
    Kilicdaroglu ne demisdi 83 milyonu kucakliyacak baskan.Kimmis bu baskan sizden degildir insallah. sizler bu devletden masina alan dis ülkenin kuklarisiniz bölmeye calisan halka fitneyle iki bölmeye calisan partiden ne beklenir.Uyanin türk halki oylariniza sayip olun bunlari kapdirmayin.Bunlarda ne demokrasi var halka zülüm var halkin hic bir hakki yok,,,,,
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş bir insanda akıl zeka beyin kalp göz kalp gözü gördüğü halde bunlara nasıl oy atılıyor anlamadım ya bunlar içindeki kişileri kişiliksizleri yönetemiyor bunlar türkiyeyi nasıl yönetiyor al memleket parti ha chp aynı kafa aynı zihniyet aynı fikir hiç biri bir birin den bir farkı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor