Yeryüzü Doktorları kurban kampanyasına destek bekliyor

İhtiyaç sahiplerine kurban yardımları ulaştıran Yeryüzü Doktorları, açlıkla mücadele eden zorlu coğrafyalarda, kurban bayramının bereketini paylaşmak için “Kurban Olsun, Sağlık Olsun” adlı kampanyasına bağışçılarının desteğini bekliyor.

Yeryüzü Doktorları kurban kampanyasına destek bekliyor
Yeryüzü Doktorları kurban kampanyasına destek bekliyor
GİRİŞ 12.07.2021 10:16 GÜNCELLEME 12.07.2021 10:16

Koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında kurban organizasyonları düzenleyen Yeryüzü Doktorları, bugüne kadar 180 bin hissenin üzerinde kurban kesimi gerçekleştirdi. Bağışçılarının kurban hisselerini binlerce ihtiyaç sahibine ulaştırmayı hedefleyen dernek, bu yıl da Afganistan, Bangladeş, Benin, Çad, Etiyopya, Filistin, Nijer, Pakistan, Somali, Sudan, Suriye, Tanzanya, Uganda ve Yemen olmak üzere toplam 14 ülkede bayram sevincini yaşatacak.

Kurban kampanyasına destek çağrısında bulunan Yeryüzü Doktorları Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Yahyahan Güney, “Yeryüzü Doktorları olarak bağışçılarımızın bizlere emanet ettiği kurbanları 16 yıldır açlık ile mücadele eden bölgeler başta olmak üzere, zorlu yaşam koşullarının mevcut olduğu bölgelerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kurban organizasyonlarımızı İslami usul ve kurallar çerçevesinde gerçekleştiriyor, kurbanları usulüne uygun şekilde keserek hemen dağıtımını tamamlıyoruz. Kurbanın bereketi ile evler şenlensin diye çıktığımız bu yolda da farklı hikayelere şahit olabiliyoruz. Kurban organizasyonları düzenlediğimizi görünce bize teşekkür etmek için elindeki son ekmeği bile bölüşmek isteyen insanları, bir parça eti bir yıl boyunca tüketebilmek için toz haline getiren aileleri görüyoruz. Biliyoruz ki bu yıl da binlerce ihtiyaç sahibi kurban yardımlarımızı bekliyor. Her zaman yanımızda olan bağışçılarımızın desteklerine bugün de ihtiyacımız olduğunu hatırlamak isteriz. Gelin, sizler de kurban bağışlarınızı bizlere ulaştırın, kurbanın maneviyatını uzak coğrafyalara taşımaya vesile olun.” dedi.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor