Tehlikeli serinliği sonlandıran polis, gençleri havuza götürdü

Adana'da polis ekipleri, yasak ve tehlikeli olmasına rağmen sulama kanalında yüzen gençleri uyardıktan sonra ekip aracıyla alıp, havuza götürdü.

Tehlikeli serinliği sonlandıran polis, gençleri havuza götürdü
Tehlikeli serinliği sonlandıran polis, gençleri havuza götürdü
GİRİŞ 14.07.2021 10:49 GÜNCELLEME 14.07.2021 10:49

Kentte hava sıcaklığı 40 derecenin üzerine çıkınca çocuklar ve gençler, tehlikeli ve yasak olmasına rağmen serinlemek için yine kendilerini sulama kanalına attı. Her yıl onlarca kişinin boğulduğu kanalda canlarını hiçe sayarak, yüzen gençler, suya atlarken tehlikeli hareketler de yaptı.

Yüreğir ilçesi Ege Bagatur Caddesi’nde bulunan DSİ’ye ait sulama kanalında gençlerin yüzdüğünü haber alan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. Sulama kanalına gelen polis, gençleri sudan çıkardı. Gençlerden sulama kanalına girmeyecekleri sözünü alan polis, ekip aracına bindirerek, yakındaki havuza götürdü. Havuza girerek serinleyen gençler ise polis ekiplerine teşekkür etti.



Havuza götürülen gençlerden Ferhat Biterge (17), “Kanal daha zevkliydi, orada yüzüyorduk. Polisler bizi uyardı, biz de söz verdik. Bundan sonra havuzda yüzeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!