Başkan Erdoğan'dan şehit bekçi Gökçen Koşal'ın ailesine başsağlığı mesajı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan bekçi Gökçen Koşal'ın ailesine başsağlığı diledi.

Başkan Erdoğan'dan şehit bekçi Gökçen Koşal'ın ailesine başsağlığı mesajı!
Başkan Erdoğan'dan şehit bekçi Gökçen Koşal'ın ailesine başsağlığı mesajı!
GİRİŞ 15.07.2021 00:57 GÜNCELLEME 15.07.2021 00:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, şehit bekçi Gökçen Koşal'ın ailesine başsağlığı diledi. Edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Tekirdağ'da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan bekçi Koşal'ın ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

ŞEHİT KOŞAL İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Şehit Koşal'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, evinde helallik alındıktan sonra Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada şehit için saygı duruşunda bulunuldu.

Okunan duanın ardından çarşı ve mahalle bekçisi Gökçen Koşal'ın naaşı, tören mangası ve silah arkadaşları tarafından omuzlarda taşınarak cenaze aracına götürüldü.

Şehidin anne, baba ve kız kardeşi tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin cenazesi, ikindi vakti Rüstempaşa Camisi'nde kılınan namazın ardından Eski Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

OLAY

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde, ihbar üzerine kavgaya müdahaleye giden ve burada silahlı saldırıya uğrayan bekçi Gökçen Koşal (31) ile Fırat Doğan yaralanmış, Koşal hastanede hayatını kaybetmişti.

Özel harekat polisleri, mahallede güvenlik tedbiri aldıktan sonra operasyon başlatmış şüpheli N.S. gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR 1
  • DERTLi 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay be, bir zamanlar TV ve radyo haberlerinde bir polis şehit oldu bir bekçi öldü şeklinde yayınlanırdı. Üzücü ama gerçek buydu. Şimdi ülkenin cumhurbaşkanı bekçinin ailesine taziyede bulunuyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı