Spor eğitmeni Habibe takside eski sevgilisinden 20 dakika boyunca dayak yedi!

Ankara'da 29 yaşındaki spor eğitmeni Habibe Öner tehditleri nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırdığı eski sevgilisi Cemil A. tarafından takside dövüldü.

Spor eğitmeni Habibe takside eski sevgilisinden 20 dakika boyunca dayak yedi!
Spor eğitmeni Habibe takside eski sevgilisinden 20 dakika boyunca dayak yedi!
GİRİŞ 19.07.2021 16:27 GÜNCELLEME 19.07.2021 16:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor eğitmeni Habibe Öner, 2,5 yıl birlikte olduğu sevgilisi Cemil A.'dan bir süre önce ayrıldı. Öner, eski sevgilisinin farklı numaralardan kendisini arayıp, öldürmekle tehdit etmesi üzerine savcılığa başvurarak, uzaklaştırma kararı aldırdı. Buna rağmen önceki gün çalıştığı spor salonundan çıkan Öner'i takip eden Cemil A., bindiği taksiyi önüne geçerek durdurdu. Taksiye binen Cemil A., Öner'i darbetmeye başladı. Kendisine müdahale eden taksi şoförünü de öldürmekle tehdit eden Cemil A., eski sevgilisini öldüresiye dövdükten sonra evine bırakarak kaçtı. Eli yüzü kan içinde kalan Habibe Öner, hastaneye başvurdu. Sol elindeki 2 parmakta kırık belirlenen, yüzünde morluklar oluşan Öner, hastanede haber verilmesiyle gelen polise durumu anlatarak şikayette bulundu. Cemil A. da polis tarafından gözaltına alındı.

Muğla'da 15 yaşındaki çocuk arkadaş yumruğuyla öldü!Muğla'da 15 yaşındaki çocuk arkadaş yumruğuyla öldü!


İSTEMEDİĞİM SÜRECE BENDEN AYRILAMAZSIN

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Habibe Öner, ağabeyi ile birlikte savcılığa da başvurarak, ifade verdi. Öner, iş çıkışı eve gitmek için taksiye bindiği sırada olayın meydana geldiğini belirterek, "Taksinin önünü kesti ve içeri girdi. Saat 23.00 sıralarıydı. 'Beni bırakamazsın, ben istemediğim sürece benden ayrılamazsın' diyerek, darbetmeye başladı. Ayrılmıştık, bitmişti; ama hazmedemiyordu. Peşimi bırakmıyordu. Taksi şoförü olaya müdahale etti. Onu da 'Önüne bak seni öldürürüm' diyerek tehdit etti. Taksi şoförüne 'Götür bizi boş bir yere, ben bunu kesip atacağım' dedi. Taksi şoförü yine müdahalede bulunarak 'Evine götürelim, şikayetçi olmaz' dedi. Beni eve götürdüler. Yaklaşık 20 dakika boyunca takside beni darbetti. Ben de 'Lütfen eve götürün, şikayetçi olmayacağım söz veriyorum' dedim" diye konuştu.

KADINLAR BÖYLELERİNDEN UZAK DURSUN

Evin önünde başka taksiye binip, hastaneye gittiğini anlatan Öner, "Orada muayene ettiler. Polisler geldi. Şikayetçi oldum. İlk defa şiddete uğradım. Böyle insanlardan uzak durulması gerekiyor. En yakın zamanda bitirilmesi gerekiyor. Kadınlar korkmasınlar, cesur olsunlar. Birlikteyken de defalarca ayrılmak istedim; ancak yine 'Ayrılamazsın' denilerek, tehdit edildim" dedi. 

ENGELLİ YEĞENİNE BİLE MESAJ ATIYOR

Atilla Öner de kız kardeşinin nörolojik hastalığı olduğunu ve sürekli titrediğini söyleyerek, "Sevgilisini daha önceden de tanıyordum. Savcılığa geldik, suç duyurusunda bulunmak için. Zihinsel engelli oğlum var. Oğluma bile sürekli mesaj atıyor ve 'Halanı öldüreceğim' diyor. Oğlum halasına çok düşkün. Üzülüyor ve ağlıyor. Adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Kız kardeşimin bu hale gelmesine neden olan kişinin cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • T d 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu toplum artık haddi aştı tuğyan oldu. Artık okeye dönüyor. Ne dep kaldı ne haya.
    Cevapla
  • tuna 2 yıl önce Şikayet Et
    on sene önce sevgilim var demek bir kadın için ayıptı utanç idi. Gelinen duruma bak ki hiç utanmadan sevgilim diyor ve hatta haber siteleri bile sevgilisi diye haber yazıyor. Bitmiş ülke bitmiş
    Cevapla
  • Vakum 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de erkekler her şeye sahiplenirken iş ahlak meselesi olunca onu kadının üstüne atması da hiç doğru değil..Erkek de ırzını namusunu koruyacak.tıpkı bir kadın gibi..
    Cevapla
  • alperen 2 yıl önce Şikayet Et
    annesini , ablasini , hanimini ve kizini.dusunmeyen Allah korkusundan uzak nesiller olduk oysa dunya bizi islam sancaginin lideri olarak goruyor. adalet ve Turk ceza kanunlari degistirilmeli okullarda islam ahlak dersleri mutlaka islenmeli bayanlarda kilik kiyafet ve edep olarak kendilerine dikkat etmeli Allah hepimize hidayet versin
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    zinaya yaklasmayin diye ayet varken sevgili ne demek oluyor ..serle baslayan bisey hayirla bitmez..insanlarin zihnine cirkin seyleri güzel diye kakalamayin
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle.seyler islam ülkesine asla yakışmıyor yok eski sevgili yok erkek arkadaşı bu kadınlarda da artık bu işleri bıraksınlar erkek iyisi ya evlidir ya da mezardadır bunu unutmasinlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi