Van'da yurda yasa dışı yollarla giren 80 yabancı uyruklu yakalandı

Van'ın Muradiye ilçesinde yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 80 yabancı uyruklu yakalandı.

GİRİŞ 22.07.2021 17:28 GÜNCELLEME 22.07.2021 17:43
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, arazi tarama faaliyetleri sırasında, Karahan Mahallesi kırsalında yürüyerek ilerleyen grubu fark etti.

80 MÜLTECİ SINIRDA YAKALANDI

Bölgeye operasyon düzenleyen ekipler, yurda yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen 80 Afganistan uyrukluyu yakaladı. Afganistanlılar, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecek.

İlçede yasa dışı geçişleri organize edenlere yönelik düzenlenen operasyonda farklı tarihlerde gözaltına alınan 8 şüpheli tutuklandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    bu alcak sialar irana baglidirlar, orda ekonomi oldu bitti ve bize yoneldiler. hepsinin kafasina birer kursun sikacaksin. bu alcaklar suriyede bize karsi savasiyorlar, cok tehlikeli insanlardir.
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyemize kaçak giren herhangibir UYANIĞA KATİYETLE AİLE BİRLEŞMESİ VEYA VATANDAŞLIK VERİLMESİN , BUNLAR ALIŞMIŞLARKİ AKIN AKIN GELİYORLAR !!! 3 ÜLKE GEÇİYIRLAR NEDEN ORALARDA KALMIYORLAR !?? YÜZÜMÜZ GEREKSİZ YERE ÇOL YUMUŞAK DEMEKKİ. . .
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç biri gelmesin arkadaşlar,ne demek onlar gelmesin onlar gelsin.Bugün TC nin % 90 nı mülteci istemiyoruz.Kafanızı kaldırın vatandaşların şikayet ve isteklerini iyi dinleyin,anlayın ve gereğini acilen yapın.
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye böyle elini kolunu sallayarak giriliyorsa söyleyecek söz bulamıyorum. Erdoğan hangi birine yetişsin kardeşim. böyle rahat girilirse, pkk lı o kadar basit girer.
    Cevapla
  • Ademoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler geleceğine bırakın afganlar gelsin çok çalışkan insanlar
    Cevapla
  • gokhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen şuan istanbul da, geri dönüşüm fabrikasında Türk halkımıza sigorta+maaş+yemek+servis veriyoruz gelmiyorlar. Ama afganlar kuru maaşa felaket çalışıyor. Bu kişilerin kaldığı yerlerdeki durumlar da pek kötü. Ama çok çalışkan insanlar. Devlet bunları göndermemeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı