Yolcu otobüsü cayır cayır yandı: 33 yolcu son anda tahliye edildi

Tarsus- Pozantı Otoyolu'nda, seyir halindeki yolcu otobüsü motor kısmından alev aldı. Muavinin fark etmesi üzerine yolcular tahliye edilirken, itfaiye ekiplerince yapılan müdahaleye rağmen otobüs demir yığınına dönmekten kurtulamadı.

Yolcu otobüsü cayır cayır yandı: 33 yolcu son anda tahliye edildi
Yolcu otobüsü cayır cayır yandı: 33 yolcu son anda tahliye edildi
GİRİŞ 22.07.2021 21:47 GÜNCELLEME 22.07.2021 21:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul'a seyir halinde olan Süleyman Dindar idaresindeki 34 NGR 8922 plakalı 33 yolcusu bulunan otobüs, Tarsus Pozantı Otoyolu  Damlama bölgesinde motor kısmından gelen ve muavinin hissettiği kokular nedeniyle durdurularak yolcular tahliye edildi.

Tahliyeden kısa bir süre sonra alevler otobüsü sardı. Yolcular yanmaya başlayan otobüsten uzaklaştırılırken itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince yanan otobüse müdahale edilerek söndürüldü. Ölen ya da yaralananın bulunmadığı yangında otobüs demir yığınına döndü. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • birvatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    sorunun kaynağı bakımsız muayenesiz araç, kaçak mazot.
    Cevapla
  • saatçioğlu99 2 yıl önce Şikayet Et
    kaçak mazot
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin en büyük ve uzun rampalarından bir tanesinde itfaiye ve ilk yardım istasyonu yok mutlaka fazlaca olmalı. Yanan, fren sistemi sorunları en çok yaşanan bir bölge.
    Cevapla
  • Yazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir konuya değindin kimse merak etmesin sorumluluk tamamıyla CHPKK ya geçtiği zaman o uzun rampa olan yolları kapatarak kesin çözüme kavuşturur o tip sorunlar bir daha ortaya çıkmaz ama çıkacak sorunları kimsenin aklı almaz. Bakın İstanbul'da sayın İBB şeysi sayesinde sineklikçilerin işleri yoğun gayet memnunlar hem belediye ilaç sıkmayarak israfı önlüyor hemde piyasayı canlandırıyor herkes memnun.
    Cevapla
  • Dadaş 25 2 yıl önce Şikayet Et
    normal gitsinler 120.130 gidiyorlar nasil durdurcak tabi balatalar narlanir kivilcim atarsa olcak bu başka ülkelerde niye olmuyor bi bizde bakimsiz sahte yakit surat .sonrada yandi kaza oldu deriz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti