Suriye'de şehit düşen askerler için başsağlığı mesajları

Fırat Kalkanı bölgesinde TSK'ya ait bir kirpi aracına teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 askerimiz şehit olurken, 2 askerimiz de yaralandı. MSB'nin acı haberi duyurmasının ardından binlerce taziye mesajı yayımlandı.

Suriye'de şehit düşen askerler için başsağlığı mesajları
Suriye'de şehit düşen askerler için başsağlığı mesajları
GİRİŞ 25.07.2021 02:22 GÜNCELLEME 25.07.2021 07:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hain terör örgütü PKK tarafından TSK'ya yönelik yapılan hain saldırıda 2 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz de yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı bölgesindeki bir kirpi aracımıza teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 arkadaşımız da yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi ve terör mevzilerinin vurulduğu bildirildi.

OKTAY: MEHMETÇİKLERİMİZİN KANI YERDE BIRAKILMAYACAK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde Kirpi aracına teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan askerler için başsağlığı diledi.

Oktay, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında şunları kaydetti:

"Fırat Kalkanı bölgesinde kalleş terör örgütünün saldırısı sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mehmetçiklerimizin kanı yerde bırakılmayacak, hesabı en ağır şekilde sorulacaktır."

BAKAN AKAR'DAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde teröristlerce Kirpi aracına düzenlenen saldırıda şehit olan askerler İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney ve İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan için başsağlığı diledi.

Akar, Bakanlığın sosyal medya hesabından yayımlanan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kahraman silah arkadaşlarımız, 24 Temmuz 2021 tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

ALTUN: TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYANA KADAR MÜCADELEMİZİN SÜRECEĞİNDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde Kirpi aracına teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan askerler için başsağlığı diledi.

Altun, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı askerlerimize Rabbim tez zamanda şifalar versin. Terörün kökünü kazıyana, sınırlarımızı güvenli kılana kadar mücadelemizin süreceğinden kimsenin şüphesi olmasın!" ifadelerini kullandı.

KOCA: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da şehitlerimiz için bir mesaj yayınladı.

Koca, "Fırat Kalkanı bölgesinde bir askeri aracımıza teröristlerce yapılan saldırıda iki askerimiz şehit oldu. İki askerimiz yaralı. Milletimizin iki kahramanına Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

ÇAVUŞOĞLU: MEHMETÇİKLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI, KALMAYACAK

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Fırat Kalkanı harekat bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehadete yürüyen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağolsun. Terörün her türlüsünün kökünü kazıyacağız! Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak!" ifadelerine yer verdi.

YILDIRIM: RABB'İM ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE VE YAKINLARINA SABIR VERSİN

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım şehit askerler için taziye mesajı yayınladı. Yıldırım mesajında; "Fırat Kalkanı bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan kahraman Mehmetlerimize Allah'tan rahmet; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Rabb'im şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır versin. Başımız sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Serıf 2 yıl önce Şikayet Et
    Icerdekı Dısardakı Haınlere yok etsin inşallah ALLAH. Selahattin Demirtaşa özgürlük ısteyenler. ALLAH sızıde yok etsin inşallah. Bır Şehit yakını olarak ıkı elımız yakanizda olacak.
    Cevapla
  • Mehmet Turgut 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahın rahmet ve mağfireti üzerlerine olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız