Esenyurt’ta tüyler ürperten şüpheli ölüm!

Esenyurt’ta bir kişi, E5 Karayolu Bizimkent Köprüsü’nün korkuluklarına ip ile asılmış şekilde bulundu. Öldüğü tespit şahsın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Esenyurt’ta tüyler ürperten şüpheli ölüm!
Esenyurt’ta tüyler ürperten şüpheli ölüm!
GİRİŞ 25.07.2021 10:40 GÜNCELLEME 25.07.2021 10:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, olay saat 02.00 sıralarında Esenyurt Cumhuriyet Mahallesi E5 Karayolu Büyükçekmece istikametinde bulunan Bizimkent Köprüsü’nde meydana geldi. Köprünün korkuluklarında bir şahsın ip ile asılı halde olduğu görüldü.

İp ile demir korkuluklara asılı halde duran şahsı görenler durumu polisi ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, korkuluklara ip ile asılı halde bulunan şahsın öldüğünü tespit etti.

Ekiplerin yaptığı incelemenin ardından şahsın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • mişmiş 2 yıl önce Şikayet Et
    Suç oranın yüksek olduğu bölgelere daha fazla ekip devriye karakol tahsis edilmeli. Devlette asker, polis mi yok.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    Esenyurt,kanunsuz iş yapanların,uyuşturucu satanların bol olduğu bir semt.ve ufak çapta bu işleri yapan sokak çetelerinin yeri.sanırım öldürülen adam birilerinin bölgesine girmiş,yada kendi başına bağımsız iş yapmaya kalkmış,diğerlerine gözdağı vermek için böyle katledilmiş.
    Cevapla
  • Gül İzmir 2 yıl önce Şikayet Et
    Öldürüldüyse kim nasil suc isliyorsa ayni ceza verilmeli...cok üzüldüm yazik olmus...keske okumasaydim görmeseydim...
    Cevapla
  • oflu baba 2 yıl önce Şikayet Et
    AKLIMA MEKSIKA GELDI ESENYURTTA UC AY KALDIM MEKSIKA YANIN,DA COK MASUM KALIR ESENYURTTA EFENDI BIR COCUK YETISTIRMEK yemin ederim.ki cok zor ne kadar serseri varsa esenyurtta toplanmis esenyurt polisi dunyanin en genis en is bilmez polisidir ALLAH esenyurtta oturan temiz ailelerin yar ve yardimcisi olsun
    Cevapla
  • OSMANLI XXX 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa birliği üyesi olacağız diye tuturduk idamı kaldırdık üstüne birde tv dizileri insanları tam maganda ve ruhsuz yapti din iman ALLAH korkusu olmayan toplum böyle felakete sürüklenir 100 yılda gecse avrupaya almazlar bunu biliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi