2 il kırmızı kategoriden turuncu kategoriye geçti

Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Adıyaman ve Kahramanmaraş, çok yüksek riskli il (Kırmızı) kategorisinden yüksek riskli il (Turuncu) kategorisine geçti. Aşılarımızı yaptırarak riski en az düzeye indirelim." ifadelerine yer verdi.

2 il kırmızı kategoriden turuncu kategoriye geçti
2 il kırmızı kategoriden turuncu kategoriye geçti
GİRİŞ 27.07.2021 02:57 GÜNCELLEME 27.07.2021 02:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Adıyaman ve Kahramanmaraş, çok yüksek riskli il (Kırmızı) kategorisinden yüksek riskli il (Turuncu) kategorisine geçti. Aşılarımızı yaptırarak riski en az düzeye indirelim." ifadelerine yer verdi.

Türkiye'de son günlerde artan koronavirüs vakaları yetkilileri ve vatandaşları tedirgin ederken, salgına karşı en büyük kozumuz olan aşılama çalışmaları hızla devam ediyor.

ADIYAMAN VE KAHRAMANMARAŞ TURUNCU KATEGORİYE GEÇTİ

Son olarak Adıyaman ve Kahramanmaraş, çok yüksek riskli il (Kırmızı) kategorisinden yüksek riskli il (Turuncu) kategorisine geçti. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Bakan Koca, " Aşılarımızı yaptırarak riski en az düzeye indirelim." dedi.

YORUMLAR 3
  • Sihael 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul dışındayım. Batmandayiz . Maskesiz dışarı çıkmıyorum çocuklarımın en küçüğü 5 yaşında ona bile maske takıyorum. Fakat bulunduğun yerde o kadar rahatlık varki kimsede maske yok. Üstelik maske takanada bı garip bakıyorlar. Bu şekilde ne vakaların düşmesi nede bu hastalığın bitmesi mümkün degilki zaten. Kimse bu virüsü ciddiye almiyorki.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    esnafı kapatmadan önlem alınması gerekir markete aynı anda 100 kişi giriyor yanındaki esnafa 3 ya da 5 kişi bu marketler efsunlumu oluyor virüs bulaşmıyormu bu çok anlamsız çünkü yasakta parklarda yollarda insan seli var eline ekmek alan 4 ilçe geziyor bu danışmanlar ilgililer sokaka insin esnaf ne halde görsün sonuçları daha sıkıntılı olacak yoksa
    Cevapla
  • capadocya 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan elli binleri bulacak böyle giderse bir an önce kapanacaksa kapatın ets para kazanacak diye okulların açılma tarihini beklemeyin zaten bir nesil yok oluyor iyice yok etmeyin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!