TRT'nin 'Mahrem' dizisi izlenme rekorları kırıyor

15 Temmuz hain darbe girişimine giden süreçteki bilinmeyenleri anlatan, TRT 1'de yayınlanan "Mahrem" adlı belgeselin ilk bölümleri izlenme rekorları kırarken, Youtube'da yayınlanan videoları da milyonlarca kişi tarafından izlendi.

GİRİŞ 27.07.2021 02:07 GÜNCELLEME 27.07.2021 09:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fetullahçı terör örgütü üyelerinin ilk kez açık kimlikle verdikleri röportajlara, yaşanmış olaylara ve belgelere yer veren drama belgesel “Mahrem”, TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Toplam 10 bölümden oluşan belgeselin ilk iki bölümünde FETÖ'nün ortaokul çağlarından itibaren öğrencilere nasıl yaklaştığı, askeri okullara nasıl eleman yerleştirdiği tanıkların açık beyanlarıyla işleniyor.

Belgeselin senaryosunu Gürkan Tanyaş'la birlikte kaleme alan, aynı zamanda "Mahrem"in yapımcılığını üstlenen Halis Cahit Kurutlu, yaptığı açıklamada, belgeselde, ortalama bireyin nasıl soğukkanlı bir katile, ahlaki kaidelerden sıyrılmış bir fedaiye ve bir casusluk şebekesinin kullanışlı piyonuna dönüşme hikayesini anlattıklarını söyledi.

ÖRGÜTÜN ASKERİ YAPILANMASI İNCELENDİ

Kurutlu, Mahrem'in sözlük anlamının başkalarının duymaması gereken, gizli olan şey şeklinde açıklayarak, "FETÖ de örgüt içerisinde başkalarından gizlediği yapılanmasına 'Mahrem Yapılanma' diyor. Hatta örgütün elebaşı, mahrem yapılanmanın altını çizerek yatak odası olarak nitelendiriyor. Biz de bu projede o yapılanmayı ele aldığımız için projenin adına bu ismi verdik." dedi.

MİLYONLARCA DEFA İZLENDİ

Etkin pişmanlık yasasından yararlanan eski örgüt üyelerinin ilk kez açık kimlikle verdikleri röportajların yayımlanacağı Mahrem ilk bölümlerinden itibaren hem televizyonda hem de Youtube'da izlenme rekorları kırdı.

FETÖ mağdurlarının da ifadelerine yer verilen belgesel dizisi ilerleyen haftalarda da yeni bölümleriyle TRT 1'de izleyiciyle buluşacak.

 

 

YORUMLAR 9
  • ???? 2 yıl önce Şikayet Et
    Gecikmis adalet adalet degildir.......
    Cevapla
  • ???? 2 yıl önce Şikayet Et
    Gecikmis adalet adalet degildir.......
    Cevapla
  • ALİHAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçeklerin millet tarafından öğrenilmesi gerekir.
    Cevapla
  • cr7 2 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir çalışma ama çok geç kalındı. 5 yıl sonunda mı aklımıza geldi. çok daha erken dönemde yapılabilirdi. neyse devamı gelmeli. başarılar
    Cevapla
  • KARADERELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ yıllarca milleti kan kusturmuş; ancak devlet adeta uyumuş, bunun bir sorumlusu yok mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak