Test sonucu pozitif olan yolcu şehirlerarası otobüste yakalandı

Bingöl'de, koronavirüs testi yaptırdıktan sonra sonucunun pozitif çıktığını öğrenmesine rağmen İstanbul’a gitmek için bindiği şehirlerarası otobüse inmeyen Nihai H. (48), yol kontrolündeki HES sorgulamasında yakalandı.

GİRİŞ 27.07.2021 03:25 GÜNCELLEME 27.07.2021 09:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bingöl'de yaşayan Nihai H., grip şikayeti nedeniyle dün akşam koronavirüs testi yaptırdı. Nihai H. test sonucunu beklemeden İstanbul’a gitmek için şehirlerarası otobüse bindi.

Kayseri-Malatya karayolu uygulama noktasında denetim yapan polis ekipleri, İstanbul'a seyir halindeki otobüsü kontrol noktasında durdurdu. Yolcuların yapılan kimlik ve HES kodu sorgulamalarında Nihai H.'nin test sonucunun pozitif olduğu görüldü. Bunun üzerine Nihai H. otobüsten indirildi. Polisin ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Nihai H. kendisini görüntüleyen basın mensubuna, “Aşımı yaptırmıştım. Kendimi iyi hissediyordum. Telefonuma dün yaptırdığım test sonucumun pozitif olduğu bilgisi ben otobüsteyken geldi. İstanbul'a gidecektim" dedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nihai H.’yi Kayseri Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Otobüsteki diğer yolcular ise, İstanbul’a doğru yola çıktı. Otobüsteki yolcuların gözlem altında tutulacağı öğrenildi.   

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • Hamdo 2 yıl önce Şikayet Et
    Bosver takmayın herkes ölecek bigün
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Fatih bey mesajınız çok güzel ve açıklayıcı . Lütfen bu mesajınızı kaydetip her korona -aşı diyaloğunda paylaşın çünkü çok değerli.
    Cevapla
  • levent 2 yıl önce Şikayet Et
    Otobüse binerken neden HES kontrolü yapılmıyor..
    Cevapla
  • Kırsehirli 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle insanların gerçekten infaz edilmesi lazım, bunlar toplum için büyük tehlike saçıyor
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı li ve pozitif gerçekler gizleniyor
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşılı olduğunu kendisi söylüyor ama sevindirici yanı gördüğünüz gibi durumu iyi. Yani aşı koronaya yakalanmayı önlemiyor,hafif atlatmayı sağlıyor. Amaç ta bu zaten. Henüz önleyici bir aşı veya ilaç yok dünyada.
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerden biliyorsun aşılı olduğunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum