Son Dakika: Saldırı hazırlığı yapan teröristler etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığı yapan 6 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 27.07.2021 11:50 GÜNCELLEME 27.07.2021 13:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Suriye'nin kuzeyinde terörden arındırılmış bölgelere PKK/YPG'li teröristlerin saldırı girişimi bir kez daha önlendi. 

Açıklama Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya hesabından yapıldı. Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan teröristler tespit edildi. Bölge kara ateş destek vasıtaları aracılığıyla ateş altına alındı. 

"MEHMETÇİK'İN NEFESİ TERÖRİSTLERİN ENSESİNDE" 

6 terörist etkisiz hale getirildi. MSB'nin paylaşımında, "Nerede olurlarsa olsunlar Mehmetçik'in nefesi teröristlerin ensesinde. Terörle ve teröristle mücadelemiz sürecek" ifadelerine yer verildi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Önce Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberler daima böyle gelsin de şükredelim. Allah ordularımızı ve güvenlik güçlerimizi daim muhafaza ve muzaffer eylesin inşallah.
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    tamda şimdi terörist elebaşlarının vurulma haberi gelmesi gerek. 1 gol yediğinizde ikinci gol yemeden, maçı çevirmeniz gerekir. bu örnek elbetde vatan savunmaya yakışmadı ama sadece örnek. mit ve tsk 100% o hain elebaşlarının attığı adımı, yattığı yeri biliyorlar. neden indirmiyorsunuz onları?
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 2 yıl önce Şikayet Et
    Elleriniz dert görmesin ama durmayın sürekli vurun sizlerin canına zarar geldikten sonra değil 6 60 terörist etkisiz hale getirseniz ciğerimiz soğumuyor! Rabbim korusun muhafaza eylesin Mehmetciklerimizi!
    Cevapla
  • Gakgo 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabah sabah içimin yağları eridi. Cehenneme 6 vize daha
    Cevapla
  • 42K 2 yıl önce Şikayet Et
    YİĞİTLERiM..ALLAH SİZLERİ KORUSUN ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı