Camiye saldırmışlardı! Gözaltına alındılar

Denizli’de camiye yapılan saldırının ardından iki çocuk çıktı. 9 ve 14 yaşlarında iki çocuk ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

GİRİŞ 27.07.2021 16:29 GÜNCELLEME 27.07.2021 16:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Denizli’de penceresinden içeriye girdikleri caminin halı, mobilya ve eşyalarına zarar verdikleri iddiasıyla iki çocuk gözaltına alındı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesinde bulunan Keskin Camisine pencereden giren şüpheliler, içerideki çinilere, ses sistemine, hoparlörlere, avizelere ve vantilatörlere zarar verdi.

Denizli'de camiye çirkin saldırıDenizli'de camiye çirkin saldırı

Tadilat için camide bulunan yağlı boyayla halı, duvar ve mobilyaları boyaladı. Akşam namazı için gelen cemaatin ihbarı üzerine, olay yeri inceleme ekipleri tarafından parmak izi çalışması yapıldı.

Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelileri belirledi. Olayı gerçekleştirdikleri iddiasıyla 9 ve 14 yaşlarında iki çocuk gözaltına alındı. Ellerinde boya kalıntılarına rastlanılan çocuklar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Çocukmuş işte ortalığı amma velveleye vermiştiniz.
    Cevapla
  • RTEEBU 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi başlarına yapmamışlardır. Yazık bu çocukları yetiştiren aileye...
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu çocuk, ne yaparsan yap bazan kontrolden çıkabilir, kötü niyet aramayın cahillik işte, temizletirsin camiye, hasarı ödetirsin, bir daha yapmamalarını tembihlersin, belki anası babası namazında niyazında. Bazan olur böyle şeyler kimse böyle olsun istemez. Bilmeden etmeden aileye de kızmamak lazım.
    Cevapla
  • Evren 2 yıl önce Şikayet Et
    Suç çoçuklarda değil suç ebeveyinlerinde .Mükemmel ve güzel dinimize karşı saygıyı öğretmemişler dünyanın ve paranın peşine koşup koşturmuşlar
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin ailesini sorgulamalı evde cami düşmanlığı konusulmasa bu çocuklar bu işi yapmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı