Bakan Koca süre verdi: Bir haftada sonuç alırız...

Türkiye'de vaka sayısı gün geçtikçe artıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük Kovid-19 vaka sayısının 20 bine yaklaştığına dikkati çekerek aşı çağrısında bulundu.

Bakan Koca süre verdi:  Bir haftada sonuç alırız...
Bakan Koca süre verdi: Bir haftada sonuç alırız...
GİRİŞ 27.07.2021 22:33 GÜNCELLEME 27.07.2021 22:35
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük Kovid-19 vaka sayısının 20 bine yaklaştığına dikkati çekerek, "Salgınla mücadelenin kurallarına uyarsak ortalama bir hafta sonra sonuç almaya başlar, aşımızı yaptırırsak salgına son vermek için harekete geçmiş oluruz." ifadesini kullandı.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Günlük vaka sayısı 20 bine yaklaştı. Salgınla mücadelenin kurallarına uyarsak ortalama bir hafta sonra sonuç almaya başlar, aşımızı yaptırırsak salgına son vermek için harekete geçmiş oluruz. İlk doz aşılar gibi, zamanı gelmiş ikinci ve üçüncü doz aşılar da son derece önemli."

YORUMLAR 101
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Neredeyse ülkede bu yüzden iç savaş çıkacak gibi aşu olanlar aşu olmayanlar arasında.
    Cevapla
  • Muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Microsoft insanların beyin aktivitelerini ve diğer kişisel biyometrik verilerini izleyerek kripto para üretmek için bir yöntem öneriyor. "Vücut Aktivite Verilerini Kullanan Kripto Para Sistemi" başlıklı yeni patent, bir kişinin madencilik olarak bilinen işlem aracılığıyla kripto para kazanmak için vücutlarına nasıl çeşitli sensörler bağlayabileceğini anlatıyor. Bitcoin gibi kripto para birimleri madenciliği tipik olarak karmaşık matematiksel problemleri çözmek için büyük miktarda bilgisayar işlem gücü harcanmasını gerektirir. işte aşının sponsoru yavaş yavaş metrix gidiyoruz.
    Cevapla
  • Muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    yazının devamını interneten okuyun. aşı karşıtı değilim. yerli ve güvenilir, insanların desteklediği, geliştirdiği aşıyı ilacı kullanırım. ama tohumu nesli bozan, kendisi için tohum banaksı kurup; Allah'ın yarattıgı doğal gıda ile beslenip insanlara gdo lu gıdayı laboratuvarda ürettiği eti yedirmeye çalışan adamların aşısına güvenmiyorum.
    Cevapla
  • Hatice45 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes profesör kesilmiş başımıza aşı olmaktan kaçıyorlar o kadar akıllıysanız çözüm bulun hergün onca insan toprak oluyor tabi ateş düştüğü yeri yakıyor dimi kimin umurunda canı gitmedikçe vicdanı nasıl rahat ediyor bu aşı olmayanlar ben hakkımı helal etmiyorum onlara insanlık için sorumluluğunu yerine getirmek zorunda bu dünyada nefes aldıkları sürece tüm canlılardan sorumluyuz çünkü karanlığa mahküm oldu kadınlar çocuklar evimizde sinir hastası olmak üzereyiz çocukların yeri dört duvar değil gökyüzünün altında koşup oynamak bu süreci uzatanlar hesabınız ağır olacak ☝️
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olunca soyunuz mu kuruyacak, içindeki çiple gittiğiniz kuaförü, mahalle bakkalına haftalık gitme sayınızı mı öğrenmelerinden korkuyorsunuz. Çığır açacak yeni bir enerji türü üzerinde çalışıyorsunuz da ele geçirmelerinden mi çekiniyorsunuz.
    Cevapla
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşu olanlara birşey olmaz.Ölürsek devlete faydası olur.Daha az kişi devlete yük olur.Sürünmektense ölmek kurtuluş olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı