Koca'dan son dakika paylaşımı! 'Zorundayız' deyip duyurdu... İşte il il vaka sayıları

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre koronavirüs vaka sayıları haritasını paylaştı. Koca yaptığı paylaşımda "Salgını kontrol altında tutma gücümüzü zora sokmayalım. Aşı olup tedbirlere uymak zorundayız." dedi.

GİRİŞ 28.07.2021 11:24 GÜNCELLEME 28.07.2021 12:16
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

İşte Sağlık Bakanı Koca'nın sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşım şu şekilde:

İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgını kontrol altında tutma gücümüzü zora sokmayalım. Aşı olup tedbirlere uymak zorundayız.

Koca'dan son dakika paylaşımı! 'Zorundayız' deyip duyurdu...

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR'DE SON DURUM

Buna göre, Türkiye genelinde illere göre Covid vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 88,19, Ankara'da 69,13, İzmir'de 33,43 oldu.

VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN İLLER

Bakan Koca, "Son bir haftada vaka sayısı en çok artan illerimiz; Siirt, Diyarbakır, Bitlis, Giresun ve Iğdır. Vaka sayılarındaki artış ve aşılanma oranları arasında ilişki var. Aşı olup tedbirlere uyun" dedi.

Koca'dan son dakika paylaşımı! 'Zorundayız' deyip duyurdu...

EN AZ BİR DOZ AŞI YAPTIRANLARIN SAYISI 40 MİLYONU GEÇTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en az bir doz Kovid-19 aşısı yaptıranların sayısının 40 milyonu geçtiğini açıkladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 61
  • marslı 2 yıl önce Şikayet Et
    titanik batmadan önce de kitabı yazıldı yazan mı batırdı la.
    Cevapla
  • Âkil 2 yıl önce Şikayet Et
    Sıfır aşı ile, Geçen sene bu gün vaka sayısı: 963, vefat sayısı: 15 idi. Acaba aşıda ne varda,millet aşılandıkça vaka sayısı artıyor?
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla onu bunu bilmem ama olan yine vatandaşa garibana oluyor hem yasaklarla boğuş hem kısıtlamalarla hemde ekonomik çöküşle en önemlisi de şu dönemde EKONOMİ olarak millet çöktü buna rağmen halaa elektriğe doğalgaza vs faturalara yüzde .... oranında yeni zamlar eklendi oh be ne güzel hayat değilmi artık millet btt,
    Cevapla
  • Muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    sürekli açıklama yapan bilim kurulu üyeleri acaba hastalıkal ilgili bir çalışma yapmışlarımı ilaç aşı nedense kısıtlama yasak sadece bundan bahsediyorlar aşının sahibi bilgisayar yazılımcısı nasıl oldu ise adam buyuk bir öngörü ile 2019 da aşı icin 100 milyon dolar fonluyor hop 1 sene sonra dunyanın en güvenli aşısı diye millete yutur sonra bizim bilim adamları ki onların yarısı kadar bile bilim adamı değillermiş 2 yıldır ilaç bile bulamışlar tek söyledikleri dışardan geleni süflelemek. sonra bunlara güven aşı ol ulkeyi kapat hükümet büyük hara yapıyor.
    Cevapla
  • Muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Microsoft insanların beyin aktivitelerini ve diğer kişisel biyometrik verilerini izleyerek kripto para üretmek için bir yöntem öneriyor. "Vücut Aktivite Verilerini Kullanan Kripto Para Sistemi" başlıklı yeni patent, bir kişinin madencilik olarak bilinen işlem aracılığıyla kripto para kazanmak için vücutlarına nasıl çeşitli sensörler bağlayabileceğini anlatıyor. Bitcoin gibi kripto para birimleri madenciliği tipik olarak karmaşık matematiksel problemleri çözmek için büyük miktarda bilgisayar işlem gücü harcanmasını gerektirir. işte aşının sponsoru yavaş yavaş matirx e gidiyoruz bu da insanları uyarmak için son mesajım siz bilirsiniz
    Cevapla
  • Dahi 2 yıl önce Şikayet Et
    muslu akıllı adamsın. Allah bize akıl vermiş .kullanmamak için direniyor insanlar.
    Cevapla
  • Muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    yukardaki yazıyı interneten bulup okuyun lutfen bencil biri olsam okuduklarımı araştırdıklarımı paylaşmam ve insanları aşıya teşvik edrim. bu sıvılar aşı değil faz 3 aşamasında acil kullanım izini almış sıvılar. ve ben hep ak partyi destekledim şimdi bile seçim olsa desteklerim çünkü şu durumda yapılabilecek her şeyi yapmaya çalışıyorlar ama kimse kimseyi aşı yada bir işaci kullanmaya zorlayamaz.
    Cevapla
  • Muşlu 2 yıl önce Şikayet Et
    1. ve 2. dunua savaşını cıkaran atom bombası ile milyonları öldüren ve bunu bilimle yapan tohumu nesli bozan kendisi için Allah'ın yarattığı doğal besinleri kulanan bunun için tohum bankası kuran ancak insanlara gdo lu labratuvarda üretilmiş eti dayatan adamların yaptığı aşıya güvenmiyorum. güvenilir kişi kurum yada şirketlerin ürettiği ilaç ve aşıyı gözu kaplı kullanırım ama sicili bozuk bu kitlenin ürettiği aşıyı olmak istemiyorum beni buna zorlayacak olurlarsa butun vebal bunu yapanların olacaktır.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam maskeler kalkalı çok oldu, sokaklarda maske takan yok artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu