Kabaktepe: Özgürlükler anlamında daha ileriye gideceğiz

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Mardin'de partililerle bir araya geldiği toplantıda, "Özgürlükler anlamında daha ileriye gideceğiz. Hep birlikte Türkiye olma anlamında da daha ileriye gideceğiz" dedi

Kabaktepe: Özgürlükler anlamında daha ileriye gideceğiz
Kabaktepe: Özgürlükler anlamında daha ileriye gideceğiz
GİRİŞ 28.07.2021 16:03 GÜNCELLEME 28.07.2021 16:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Mardin'de geldi. AK Parti Mardin İl Başkanlığı binasında partililerle yaptığı toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kabaktepe, AK Parti'nin Kürt, Arap ve Türklerin en büyük siyasi partisi olduğunu söyledi.

Kabaktepe, "Ülkemizin özgürleşmesinin, yasakların, yoksullukların, sıkıntıların, ülkemizdeki birliği ve beraberliğimizi etkileyen, gelişmemizi etkileyen bir sürü engelin ve duvarın aşılmasını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde sağladık. Ama bu varmamız gereken yere ulaştığımız anlamına gelmiyor. Daha ileriye gideceğiz. Tüm Türkiye olarak daha ileriye gideceğiz. Özgürlükler anlamında daha ileriye gideceğiz. Hep birlikte Türkiye olma anlamında da daha ileriye gideceğiz. Bir ülkenin kendisinin ilerletebilmesi, genişletebilmesi önce hep birlikte hareket edebilmesine bağlıdır. Hep birlikte kardeş olabilmesine bağlıdır" dedi.

Kabaktepe, daha sonra beraberindekilerle esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra tarihi Ulu Cami'de namaz kıldı.

YORUMLAR 5
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    ülke kimlerin eline kalmış
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Desene aileler iyice dağılacak
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir ülke bu kadar özgür değil bu iyi bir s y değil adamlar ülkeyi bölecek lerini yıkacaklarını söylüyor terörü destekliyor dine saldırıyor özgürlük,imam sadece dini dusuncelerini ayetleri paylaşınca yapamazsın der istifa ettirirsiniz
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce İstanbul'a betondan ari , ipi başkanın elinde olmayan , inşaat holdinglerine ofis boyluk yapmayacak , İstanbul'un dertleri ile uğraşacak özgür bir başkan adayı bulun.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Özgürlükler YOLSUZLUĞA sebeb olmadan geliştirilmeli.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini