11 yıllık husumet silahlı kavgaya dönüştü! Ölü ve yaralılar var

Trabzon’un Hayrat ilçesinde husumetli akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada, 4 kişi öldü. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, taraflar silahlarını çekip, birbirlerine ateş etti.

11 yıllık husumet silahlı kavgaya dönüştü! Ölü ve yaralılar var
11 yıllık husumet silahlı kavgaya dönüştü! Ölü ve yaralılar var
GİRİŞ 29.07.2021 14:47 GÜNCELLEME 29.07.2021 15:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzon’un Hayrat ilçesinde geçekleşen silahlı saldırı saat 12.00 sıralarında Hayrat ilçesi Gülderen Mahallesi'nde meydana geldi.

8 yıl önce yaşanan bir olay nedeniyle aralarında husumet bulunan Bektaş ailesine mensup iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, taraflar silahlarını çekip, birbirlerine ateş etti. Olayda Kemal, Faik, Murat ve Lütfi Bektaş yaşamını yitirdi.

İhbar üzerine bölgeye, çok sayıda polis ve 112 Acil sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan Abdi ve Ishak Bektaş'ın yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • fako 2 yıl önce Şikayet Et
    Öz amca oğulları olan bu aile neyi paylaşamadınız da silaha sarılıp birbirinizi öldürdünüz.Umarım sorunu çözdünüz.Yazıklar olsun bu zihniyette ki bütün insanlara.Yahu hayvanlar bile sizin kadar insan katletmiyor.Hepinize sorsak hepiniz müslümansınız değil mi?Allah'ın verdiği canı Allah tan başkası alamaz ama bakıyorum inanç fukaraları olan sizler birbirinizi katletmekten geri durmadınız.Burada öldürenler de ölenler de aynı günahı işlemiştir çün ki onların da niyeti öldürmekti.Rabbim affetsin sizi inşallah.Sözün bittiği yer.
    Cevapla
  • Ulubatli 2 yıl önce Şikayet Et
    Beter olsunlar, silahtan cesaret alan geri zekalilar. Bunlarin nesli tukensin insallah
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkek adam bileğine güvenir ya döver ya dayak yiyar adam gibi ama kalleş insanlar silaha bıçağa sarılır bunu herkes bilsin ülkemiz yozlaşmış insanlar la doldu malesef .
    Cevapla
  • ne şehit ne gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    birde gurururlanır karadenizliler her evde her belde her merdivenaltında silah üretilmesinden uyy hemşerum bizde silah olmazsa olmazumizdur o elde beldeki silahlar sizin korkaklığınızı gösterir mertliğinizi değil insanlar işin bu kısmını çok yanlış anlamış erkek adam yumruklarıyla dövüşür
    Cevapla
  • muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    taş devri insanları bunlar.insan bile değil bunlar.yazıklar olsun be. yuh olsun be.yam yamlar bile sizden korkup kaçar. nerde bu büyükler.sizede yuh olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti
Bahçeli talimat verdi! MHP'den sürpriz adım